Celebrity News

Veliki uspeh Olge Danilović: Ova pobeda je za Srbiju

Autor: | 10/02/2018

Veliki uspeh Olge Danilović: Ova pobeda je za Srbiju

Mlada srpska teniserka Olga Danilović (17) ostvarila je najveću pobedu u karijeri jer je savladala 15. igračicu sveta Anastasiju Sevastovu 6:2, 6:4 i donela vođstvo reprezentaciji Srbije protiv Letonije 1:0 u borbi za plej-of za popunu Svetske B grupe FED kupa.

Danilović, trenutno 304. na WTA listi, priredila je senzaciju protiv znatno bolje plasirane i iskusnije teniserke i to za samo 70 minuta igre.

Објава коју дели Sportske Novosti (@s.novosti) дана 10. Феб 2018. у 5:55 PST

- Rezultat ne govori onako kako je bilo. Vrhunski meč sam odigrala, znala sam da bez najvišeg nivoa svoje igre, protiv nje nemam šta da tražim na terenu. Od početka do kraja sam bila potpuno koncentrisana i gledala samo u sebe, osećala sam da mogu da pobedim i nijednog trenutka nisam sebe sputavala ili previše razmišljala jer, što više imam emocija u glavi i što više emocija pokazujem, to je lošije po mene - rekla je Olga i dodala:

- Sa timom sam pričala o svemu, odlično smo se spremili pred meč i sve je bilo onako kako sam ja zamislila u glavi. Izuzetno mi je drago zbog ove pobede jer je bila za Srbiju, što mi je bio dodatni motiv jer stvarno želim da pokažem šta znam i odakle dolazim, mi smo zemlja sporta.