Celebrity News

Kim Katral otpočela rat: Saro, ti mi nisi porodica i nisi moj prijatelj!

Autor: | 11/02/2018

Kim Katral otpočela rat: Saro, ti mi nisi porodica i nisi moj prijatelj!

Glumica Kim Katral pre samo nekoliko dana doživela je veliki gubitak, kada je tragično preminuo njen 55-godišnji brat Kristofer Katral, koji je nestao nekoliko dana ranije. Više o tome pogledajte OVDE.

Kim se vidno potrešena zahvalila putem društvenih mreža svima koji su pomogli da se njen brat pronađe, ali od jedne osobe nije želela ni da primi saučešće. U pitanju je njena koleginica i do skoro prijateljica, ali samo u seriji "Seks i gard", Sara Džesika Parker.

Kim Katral: Zbog serije “Seks i grad” nemam decu

Saznavši da se porodica slave glumice suočila sa veoma teškim danima, Sara je najverovatnije uputila reči podrške i izjavila saučešće, ali se to Kim ni najmanje nije dopalo.

- Ne trebam tvoju ljubav ni podršku u ovakvim tragičnim trenucima Sara Džesika Parker. Danas me upitala majka ''kad ćete ta licemerka ostaviti na miru?'' Tvoje neprestano pokušavanje samo naglašava koliko si bila i koliko si okrutna sada. Nešto ću sada raščistiti. Ti mi nisi porodica. Ti nisi moj prijatelj. I zato ti govorim po poslednji put prestaneš da koristiš našu tragediju kako bi se prikazala dobrom devojkom - poručila joj je Kim ispod slike, koju je  postavila na Instagram.

Izgleda da dugogodišnje ljute rivalke zaista neće zakopati ratne sekire, čak ni kada naiđu ovako teški i bolni momenti u njihovim životima.