Celebrity News

Sanja Marniković: Vesna i ja se nikada nismo posvađale

Sanja Marniković: Vesna i ja se nikada nismo posvađale

Voditeljka, a odnedavno i spisateljica Sanja Marniković otkrila da li se svađa i oko čega sa prijateljicom Vesnom Dedić, da li postoji crna lista javnih ličnosti koje su joj u poslednjem trenutku otkazali gostovanje, ali i zašto je sreća zavoleti sebe u zrelim godinama.

Naime, iako vedra osoba, Sanja je otkrila zbog čega često zna da zaplače.

- Mene su u životu vaspitavali, a i iskustvo me učilo da je stvar zrelosti kada naučiš da svoje emocije ispoljavaš javno i ako se često čuje teza da slabosti treba ljubomorno čuvati. Tako da su suze kao i smeh u mom životu veoma lekovite. Plakala sam i zbog ljubavnih jada i zbog nepravdi koje sam doživljavala u poslu, ali i uz svaki film pa čak i uz crtani koji gledam sa Strahinjom, uz ljubavne romane moje prijateljice Vesne... Mala vam je ova stranica za sve moje suze, ali se ipak trudim da živim u skladu sa čuvenim stihom Dina Merlina: `Smehom strah pokrijem uvek kada pomislim...`

Voditeljka je otkrila i da li javne ličnosti, koje joj otkažu gostovanje, stavlja na listu zabranjenih.

- U životu sam samo pravila liste namirnica koje nije zdravo jesti, drugih crnih lista u mom životu nema. Brzo zaboravljam, lako praštam i svi su dobrodošli. Dešavalo se i da gost dobije visoku temperaturu sat vremena pred snimanje, da ne siđe na poziv vozača “Magazin In” kada dođe po njega, da se ne pojave, isključe telefone - kaže voditeljka i dodaje oko čega se svađa sa svojom najboljom prijateljicom Vesnom Dedić.

- Verujem da je žensko prijateljstvo možda važnije od veze sa muškarcem jer je podrška prijateljice često bezuslovna i iskrena čak i kada su žene različite kao Vesna i ja. Nas dve se svakodnevno suočavamo sa zajedničkim brigama, željama, očekivanjima, radostima, uspesima, patnjom, ali se za ovih 20 godina nikada nismo posvađale.