Celebrity News

Božo Vrećo: Slobodan sam jer živim i kao muškarac i kao žena

Božo Vrećo: Slobodan sam jer živim i kao muškarac i kao žena

Poznati pevač Božo Vrećo koji je ogromnu pažnju javnosti skrenuo na sebe vanserijskim vokalom, izvođenjem sevdalinki, ali i svojim ekscentričnim izgledom pričao je o slobodi, ljubavi i muzici.

Božo otkriva kako mu upravo njegova otvorenost i iskrenost pomaže da ima fantastičnu komunikaciju sa svojim fanovima.

- Nikada ne ostavim ništa za sebe. Ustvari, uvek sve dajem i u ljubavi i u poslu. Kod mene ni nema razlike između privatnog ili javnog života, moj celi privatni život je izložen. Zbog svoje iskrenosti zapravo imam tako dobru komunikaciju s publikom koja me oseća, koja mi se poverava - kazao je Vrećo koji puni muzičke dvorane gde god da se pojavi i otvoreno priča o svojoj seksualnosti.

Објава коју дели Vreco Bozo (@bozovreco) дана 3. Феб 2018. у 5:00 PST

- Smatram se borcem za slobodu, da budeš to što jesi i za ljubav, ali ne nužno tako da budem deo nekog okvira. Najviše volim definiciju New York Timesa koji je nakon što je prvi put imao dodir s mojom muzikom napisao da sam osoba koja je sinonim za slobodu. To je najbolja definicija. Kada živiš kao muškarac i kao žena – nemaš barijera. Tvoja muzika i ličnost nemaju barijeru, naprosto propagiraš da budeš to što jesi jer u ovom životu nema ništa bitnije od toga - objasnio je talentovani pevač koji je ipak jedno reši da krije od javnosti - svoj ljubavni status.

- Uvek sam spreman za ljubav. Uvek volim i više nikad neću javno govoriti o svom ljubavnom statusu. Promislio sam o tome i govoriću ubuduće o tome samo kroz pesme. Samo ću reći da sam srećan, da volim, ljubim i živim svoj san. To je sasvim dovoljno - istaknu je Božo, prenosi Cdm.me.

Podsećamo, prošle godine novinske strane punile su informacije o njegovom ljubavnom životu. Pisalo se i o prevari koju je doživio od izvesnog Beograđanina sa kojim je bio u vezi.

Објава коју дели Vreco Bozo (@bozovreco) дана 7. Феб 2018. у 6:43 PST


Božo je zatim objasnio kako ga što god da mu se desi u životu, muzika i publika spašavaju.

- To je moja inspiracija i moja snaga. Majka je uvijek uz mene, što god da se događa. I lijepo i ružno, ona će uvijek biti za mene glavna muza i potpora. Gledajući sve to, nemam vremena za tugu. O tuzi pjevam, ali nemam se vremena baviti njome. Kanališem sreću i gledam da sreća bude nešto čime zračim. Samo pjevam o tuzi, ali je ne proživljavam i ne padam u depresiju. Naprosto nisam takva osoba, hrabro koračam naprijed i govorim o pozitivnim stvarim - rekao je pevač sevdalinki za tpotral.hr