Celebrity News

Da li će Ed Širan pevati na kraljevskom venčanju princa Harija i Megan Markl?

Da li će Ed Širan pevati na kraljevskom venčanju princa Harija i Megan Markl?

Svaki dan otkrivamo neki novi detlja o venčanju godine - princa Harija i Megan Markl, pa je tako nedavno izašlo u javnost kako je kraljevska porodica izrazila želju da Ed Širan otpeva nekoliko pesama na ceremoniji.

Ukoliko pevač prihvati ovaj poziv, moguće je da će baš njegova pesma Perfect biti ona uz koju će mladenci odigrati prvi ples.

Iako se sada pominje da bi Hari i Megan želeli da im Širan bude počasni gost, ovo nije prvi put da se šuška o nastupu Eda na kraljevskom venčanju. Još u decembru su krenule glasine da će on možda biti taj koji će otpevati njihovu omiljenu pesmu, što je jednom prilikom pevač komentarisao.

- Stalno me to pitaju, kao da poznajem kraljevsku porodicu. Upoznao sam Harija jednom! To je bilo 2011. i bilo je samo „Ćao – ćao“… jedva da ga i poznajem - rekao je Ed koji će sada imati priliku da ga bolje upoznaš, prenosi zenska.tv.

Još uvek se čeka zvanična izjava pevača o tome da li će prihvatiti ponudu kraljevskog para. Svi se nadaju da će im ispuniti želju, jer ko ne bi voleo da uz Eda odigra prvi ples.

A post shared by WedLuxe (@wedluxe) on Feb 13, 2018 at 7:00am PST