Celebrity News

Nema laži nema prevare: Blejk Lajvli otkrila kako je smršala 27 kilograma nakon trudnoće

Nema laži nema prevare: Blejk Lajvli otkrila kako je smršala 27 kilograma nakon trudnoće

Ne samo da važi za ikonu stila, već i za jednu od glumica koje su uzor mnogim ženama i u pogledu telesne građe. Nikada nije imala velike fluktuacije u kilogramima, osim za potrebe uloga, i mnogi je smatraju idealom zdravog, fit tela.

Zato je nova slika koju je glumica Blejk Lajvli postavila na Instagram veliko iznenađenje za sve.

Naime, glumica je okačila fotografiju sa svojim trenerom, i pohvalila se rezultatima transformacije tela nakon porođaja. Iako ni nakon porođaja nije delovalo da se bori sa prevelikim viškom, ispostavilo se da je glumica skinula popriličan broj kilograma.

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on Feb 12, 2018 at 9:04am PST

- Ispostavilo se da ne možete da skinete 27 kilograma viška koje ste dobili u trudnoći samo skrolujući po instagramu i pitajući se zašti ne izgledate kao ti Instagram modeli. Deset meseci trebalo mi je da se ugojim, 14 da smršam. Ponosna sam - kaže Blejk.

Ovako je inače Blejk izgledala početkom transformacije, nakon porođaja.

Pored gomile komplimenata koje je dobila, Blejk je dobila i pohvale od pratilaca zato što je otvoreno rekla da je 14 meseci radila na transformaciji tela, za razliku od mnogih drugih poznatih žena koje insistiraju na tome da su se već posle dva meseca vratile u formu.

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on Oct 19, 2017 at 12:19pm PDT