Celebrity News

Najlepša ljubavna priča poznatih: Antonela je Mesija volela još od detinjstva, a onda je on napustio rodni grad i otišao u svet

Autor: | 14/02/2018

Najlepša ljubavna priča poznatih: Antonela je Mesija volela još od detinjstva, a onda je on napustio rodni grad i otišao u svet

Najlepša ljubavna priča o poznatima svakako je ona između Lionela Mesija i njegove supruge Antonele Rokuzo.

Njih dvoje su se zavoljeli u detinjstvu dok su još oboje bili veoma siromašni.

Upoznali su se tako što je Mesi bio dobar prijatelj s Antonelinim bratom. Čak je u jednom intervjuu priznao da se s njenim bratom družio kako bi mogao češće da je viđa.

U tom periodu rađala se ljubav između njih, a oboje su bili u lošim materijalnim situacijama. Slični životni putevi su ih sve više zbližavali, dok nije došlo do prekretnice u fudbalerovoj karijeri.

Naime, kada je Lionel odlučio da se preseli u Barselonu i tamo nastavi sportsku karijeru, Antonela je bila šokirana - nije shvatala da bi on zapravo mogao da ode iz rodnog argentinskog mesta Rosarija i da bi zauvek mogla da izgubi muškarca u koga se zaljubila kada je bila dete.

Ipak, on je otišao, a ona je ostala, a onda se 2005. godine u Antonelinoj porodici dogodio smrtni slučaj koji je izuzetno teško podnela, a Mesi je odmah doleteo u njihov rodni grad da joj pruži podršku.

Nakon toga je ljubav između njih dvoje ponovo procvetala.

Mesi je 2007. godine potvrdio da ima devojku, a Antonela se 2010. godine preselila u Barselonu.

Njih dvoje su se venčali 2017. godine nakon deset godina ljubavi. Imaju dvoje dece i čekaju treće.

Antonela i Leo Mesi: Medeni mesec na Karibima (foto/video)

Svi koji poznaju Antonelu kažu da je ona ostala skromna devojka iako ima milione pratilaca na društvenim mrežama i novca koliko god poželi.