Celebrity News

Duet sa Jasnom Gospić: Uživaćete u novoj baladi Sergeja Ćetkovića (video)

Autor: | 22/06/2017

Duet sa Jasnom Gospić: Uživaćete u novoj baladi Sergeja Ćetkovića (video)

Početkom maja Sergej Ćetković je na svom Tviteru objavio da je upravo završio snimanje svoje nove pesme, i to duetske sa koleginicom Jasnom Gospić.

Numeru pod nazivom "Da si tu" Ćetković je sam pisao i poklonio koleginici povodom njenog jubileja – 40 godina muzičke karijere, a pesma je konačno ugledala i svetlost dana.

- Duet sa Sergejom za mene je posebno inspirativan. On je majstor balada i romantike, miljenik žena sa prekrasnim glasom i snenom pojavom. On je dokaz da je manje više, da je nežnost snaga, da je tiho izgovorena reč jača od glasne - rekla je za portal klix.ba Jasna koja je zaokružila album sa duetima koji je njen poklon fanovima za jubilej.

Osim sa Sergejom, na albumu su dueti i sa Mladenom Vojičićem Tifom, Željkom Samardžićem, Halidom Bešlićem, Franom Lasićem, Duškom Kulišom, Goranom Karanom, kao i dueti koje je svojevremeno snimila sa Davorinom Popovićem i Kemalom Montenom u znak sećanja na kolege i prijatelje koji su ostavili neizbrisiv trag na muzičkoj sceni.

Jasna Gospić popularnost je stekla kao pevačica grupe "Ambasadori", nastupala je na brojnim festivalima osamdesetih godina prošlog veka – Sarajevski šlager sezone, Zagrebfest, Splitski festival…

Објава коју дели Jasna Gospic (@jasna_gospic) дана 12. Окт 2016. у 3:47 PDT

Predivna duetska numera sa Sergejom ekranizovana je u Pragu, a kako zvuči pesma, kao i kako izgleda spot, pogledajte:

Autor: Story.rs
Foto: Stefan Tomašević/ATA Images, Instagram

Komentari (0)

Loading