Celebrity News

Kako su se zavoleli Suzana Jovanović i Saša Popović

Kako su se zavoleli Suzana Jovanović i Saša Popović

Suzana Jovanović u braku je sa Sašom Popovićem više od dve decenije.

Svojim iskrenom ispovešću približila je javnosti svoje viđenje života uz jednog od najmoćnijih ljudi u domaćem šou biznisu.

Supruga Saše Popovića prisetila se njihovog upoznavanja, ali i iznenađenja koja mu je priređivala, pa sve do odluke da napusti karijeru ne bi li se posvetila porodici.

Prisetila se i davne 1996. kada je vladala panika zbog bolesti ludih krava kada je sa Sašom još bila u prijateljskom odnosu.

- Naša ljubav je počela sa ludim kravama. Bilo je to ono vreme pejdžera, tako neko neobavezno dopisivanje. Ja sam imala samo fiksni telefon u stanu, a on je imao pejdžer, pa sam mu nekako slala poruke. Ja se njemu požalim, Sale ja nikako neću stići u Jagodinu na svadbu, a nemam kako. `Nema problema, samo se ti obuci, dolazim po tebe` - prisetila se pevačica početka njihove ljubavi.

Kada su stigli u Jagodinu, desila se magija koja je izmenila njihove živote.

- Taman da krenem, on me uhvati za ruku. Rejoh, šta sad, čoveče? Da nisam zaboravila tašnu ili pesmaricu gde sam pisala pesme. `Ne, dođi da te poljubim`, iznenadio me. Ju, kako sad to. Bukvalno smo imali drugarski odnos. I tu se poljubimo i ja pitam šta sad ovo treba da znači?! To znači da si od danas moja devojka i kraj priče, rekao je Saša - prisetila se Suzana.

- To je bio poljubac u obraz, nije bio pravi. Ja sam se držala celo dan za obraz. Rekla sam, ja neću ni sutra da se umivam. Ovaj poljubac mora da ostane - znala je da se rodila prava ljubav.