Celebrity News

Razvod nakon 14 godina zajedničkog života - Emina Jahović: Mustafa i ja smo doneli odluku da se raziđemo

Razvod nakon 14 godina zajedničkog života - Emina Jahović: Mustafa i ja smo doneli odluku da se raziđemo

Pevačica Emina Jahović šokirala je sve danas kada je potvrdila da se razvodi od turskog pevača Mustafe Sandala nakon 14 godina ljubavi.

Iako je pre samo nekoliko dana na šuškanja o ovoj temi rekla kako se "slatko smeje" tim, pevačica je na Instagramu objavila tužne vesti.

- Dragi moji, zbog ljubavi i podrške kojom me obasipate tokom čitave moje karijere, osećam želju i potrebu da sa vama uvek budem iskrena - i kada delim lepe stvari, ali i kada su u pitanju oni manje lepi delovi života, kroz koje, nažalost, svi nekada prolazimo.

Zato želim da od mene saznate i ovo - nakon 14 godina zajedničkog života i deset godina braka, Mustafa i ja smo doneli odluku da se raziđemo. Ta odluka nam nije bila laka, niti je bila nagla, ali je bila uzajamna, jer smo nakon dugih i otvorenih razgovora zaključili da se naša ljubav, koja je bila velika i iskrena, sa godinama ugasila.

Објава коју дели Emina Jahovic (@yaemina) дана 15. Феб 2018. у 3:25 PST

Iako naše živote nastavljamo odvojeno, ja ću Mustafi uvek biti najiskreniji prijatelj i podrška u životu, a sigurna sam da će i on meni. Naša najvažnija misija je da ostanemo dobri roditelji našim divnim sinovima, Jamanu i Javuzu, i u toj misiji smo ujedinjeni i sa tog puta nećemo dozvoliti da nas bilo šta skrene.

Ovo je prvi i jedini put da se oglašavam ovim povodom, zbog toga nisam želela da čitate nagađanja po medijima na ovu temu, već da vam kažem direktno ja - napisala je Emina u tri posta na Instagramu najpre na engleskom, zatim na turskom i konačno na srpskom jeziku.

Podsećamo, par je 14 godina bio zajedno, deset godina u braku iz kog je 2008. godine dobio prvog sina Jamana, a zatim četiri godine kasnije Javuza.