Celebrity News

Posle 15 godina: Žika Nikolić napušta RTS i prelazi na Pink

Autor: | 15/02/2018

Posle 15 godina: Žika Nikolić napušta RTS i prelazi na Pink

Žika Nikolić, u narodu poznatiji kao Žika Šarenica, rešio je da napusti RTS i pređe na TV "Pink“ nakon 15 godina na javnom servisu. Kako Alo saznaje, kap koja je prelila čašu bila je svađa sa Oliverom Kovačević, urednicom Zabavnog programa.

- Njih dvoje su došli u sukob pre nekoliko dana, što je eskaliralo ozbiljnom svađom. Kako Žika već dugo ima ponudu da pređe na "Pink“, prelomio je i odlučio da spakuje kofere. Iako su pokušavali da ga zadrže, to im nije pošlo za rukom - tvrdi izvor i dodaje:

- Žika nije mogao da veruje kakve je sve stvari čuo od Olivere i to ga je dodatno iznerviralo. On smatra da svoj posao radi odlično, te da je upravo zbog toga i jedan od omiljenih TV voditelja.

S druge strane, Željko Mitrović, vlasnik TV "Pink“, dao je ozbiljnu sumu za taj transfer, jer Mitrović nema problem da izdvoji finansijska sredstva kako bi na svom kanalu imao zanimljive emisije.

- Poznato je da Željko uvek ide ispred svih i da se na njegovom kanalu emituju programi koji su i te kako zanimljivi za narod, te uopšte nije previše razmišljao o tome da pozove Žiku kako bi on prešao na "Pink“. Željko mu je dao vremena da razmisli o svemu, međutim, nakon sukoba sa Oliverom Kovačević, Šarenica nije razmišljao ni trenutka. On će u utorak pred kamerama potpisati ugovor sa Mitrovićem i tada će sve biti zvanično - otkriva izvor za Alo.

- Možda je najbolje da za sada ništa ne pričam. Jednostavno, RTS će lako bez mene - rekao je Žika za ovaj dnevni list.