Celebrity News

Zbog ovog su Emina Jahović i Mustafa Sandal krili razvod

Zbog ovog su Emina Jahović i Mustafa Sandal krili razvod

Pevačica Emina Jahović juče je objavila da se razvodi od supurga, turske zvezde Mustafe Sandala, a postoji razlog zbog kojeg su krili nesuglasice koje traju duge dve godine.

Naime, jedan od glavnih razloga zašto su Emina i Mustafa mesecima glumili idealan par i činjenicu da su razdvojeni jeste taj što turski pevač tamo važi za idealnog porodičnog muškarca, ali i iz finansijskih razloga. Naime, njih dvoje imaju ugovore sa raznim sponozorima kao bračni par, te je sad glavno pitanje kako će sve to uticati na njihov konto u banci, piše "Blic puls".

Razvod nakon 14 godina zajedničkog života – Emina Jahović: Mustafa i ja smo doneli odluku da se raziđemo

- Mustafa se u septembru na svadbi dobrog prijatelja pojavio sam i to je bila prva inicijalna kapisla da njihovi najbliži prijatelji pomisle da nešto nije u redu. Kako je već sve bilo jasno, Sandal je priznao da postoje razmirice u njihovom odnosu, a Emina se još pre toga poverila svojim prijateljima. Međutim, kako je njihov brak uslov za njihovu finansijsku stabilnost, pitanje je kada će sada formalno doći do razvoda - ispričao je izvor pre nekoliko dana za "Blic puls", a vreme će pokazati kako će razvod uticati na njihovu finansijsku situaciju. Zbog ovih navoda o finansijama mnogi osuđuju ovaj poznati par.

Inače, nesuglasice koje među njima traju poslednje dve godine, a intenzivirale su se poslednjih nekoliko meseci, dovele su do sve češće razdvojenosti, ali u javnosti njih dvoje su pričali da su srećni, sve do juče kada se Emina Jahović slomila.

Da nešto nije u redu vrlo je vidljivo na njihovim društvenim mrežama i po odvojenim putovanjima. Njih dvoje su ranije kačili zajedničke fotografije, što se od avgusta nije dogodilo. Prema pisanju medija, i tada je fotografija namenski okačena kako niko ne bi posumnjao da imaju probleme jer se u turskoj uveliko pričalo o tome, što su mediji prenosili.