Celebrity News

Nije ono što ste mislili: Jelena Karleuša otkrila čime će se baviti kada prestane da peva

Nije ono što ste mislili: Jelena Karleuša otkrila čime će se baviti kada prestane da peva

Pevačica Jelena Karleuša ove godine puni 40 godina, a na tu temu, bez dlake na jeziku, imala je šta da kaže.

Naime, pevačica smatra da se žene u zrelim godinama marginalizuju, protiv čega ona planira da se bori.

Jelena poručuje da će se ona, kada je budu smatrali matorom, truditi da zadrži svoj imidž i otkriva ko joj je uzor u tom smislu.

- Kad na estradi napuniš određene godine, stavljaju te u staro gvožđe. Sve žene koje u ovom poslu imaju preko 40 godina smatraju se prestarim, što je jedna velika nepravda. Lidija Vukićević je žena koja odbija da bude deo tog nefer pravila da žena posle 40. više ne može da bude lepa, zgodna, seksi, interesantna. Ona je upravo pokazala i pokazuje da može sve to da bude. Zanimljiva je medijima i neko je ko prkosi svim tim muškim pravilima - kaže Karleuša za Informer, ali otkriva i čime će se baviti kada se povuče sa muzičke scene.

- Kada odem u staro gvožđe iskoristiću svoju popularnost na pravi način da ne odem tek tako u zaborav. Najviše ću se baviti humanitarnim radom i socijalnim temama. Na taj način ću biti povezana i sa politikom.

- Žena u politici treba da bude više. One su u lošem položaju, i muškarci ih a neki način drže u zapećku, kada je reč o politici. Kada bih jednog dana osnovala političku partiju, pozvala bih Anu Bekutu i Mariju Šerifović da mi se pridruže. To su dve jake žene sa različitim karijerama, stavovima, životnim načelima, a opet inspirativne ličnosti. Na njih ljudi mogu da se ugledaju, naročito žene - poručuje Karleuša, a prenosi Informer.