Celebrity News

Katarina Radivojević se oglasila povodom optužbi da je zbog šamara izbačena iz serije “Urgentni centar”

Katarina Radivojević se oglasila povodom optužbi da je zbog šamara izbačena iz serije “Urgentni centar”

Nedavno su beogradski mediji preneli kako je glumica Katarina Radivojević tokom snimanja prve sezone serije “Urgentni centar” napala organizatorku produkcijske kuće “Emotion”.

Međutim, sada se oglasila i atraktivna glumica koja tvrdi da nije tukla organizatorku na snimanju serije.

Katarina je prema rečima Gorana Stamenkovića, vlasnika produkcijske kuće "Emoušn", zbog skandalozonog ponašanja izbačena iz serije. Ona se trenutno nalazi u Americi, a preko svog advokata poručuje da će pravdu potražiti na sudu.

- Nije isitna da sam udarila bilo koju ženu na snimanju serije "Urgentni centar". Ovo kaže Goran Stamenković Goša koji je u filmski svet zalutao kobnom greškom izazvanom tektonskim poremećajem i koje nam je tranzicija nažalost donela s muljem u kojem caruju mufljuzi. Ta tranzicija nam je iznedrila ovakvog producenta što je jedan od razloga zbog kojeg sam nažalost napustila Srbiju.

Ipak tužbu ću sa zadovoljstvom podneti sudu, a za famoznog Gošu imam jednu poruku: `Sram te bilo! Zar je ovo način na koji pokušavaš da podigneš rejting? To se dečko podiže kvalitetnim sadržajem koji se adekvatno plaća, a ti koji sebe nazivaš producentom si onaj koji je naš posao spustio na najniži nivo. Posebno je niska i podla neistina da sam udarila ženu u momentu kada spremam predstavu i radim na promociji ženskih prava. Vidimo se na sudu` - poručila je Katarina, dok iz produkcijske kuće Gorana Stamenkovića kažu da nemaju nameru da se prepucavaju sa glumicom.

Oni takođe nameravaju da dalju komunikaciju sa glumicom nastave na sudu.

- "Emoušn produkcija", producentska kuća mnogih formata, između ostalog i gledane serije "Urgentni centar" iznela je činjenice vezane za nemili događaj sa glumicom Katarinom Radivojević i njen fizički nasrtaj na našu koleginicu i to u ublaženoj varijanti. Naš advokatski tim će sa svim dokazima, lekarskim izveštajima i svedocima preuzeti dalju komunikaciju van medija s relevantnim strankama. Svaki drugi komentar je izlišan - poručili su iz "Emoušna".

Podsećanja radi, Katarina je nedavno izjavila da se u drugoj sezoni serije neće pojaviti jer joj produkcija nije dala honorar koji je tražila, dok je Goran Stamenković izjavio da su saradnju otkazali jer je glumica ošamarila organizatorku serije.