Celebrity News

Žika Nikolić: Voditelj objasnio zbog čega će karijeru nastaviti na ružičastoj televiziji

Žika Nikolić: Voditelj objasnio zbog čega će karijeru nastaviti na ružičastoj televiziji

Voditelj Žika Nikolić "broji sitno" na Radio-televiziji Srbije, jer 28. februara ističe ugovor koji neće obnoviti. Od marta će ga publika gledati na Pinku.

- Istina je da od marta prelazim na Pink, jer sam želeo da probam nešto novo. Bile su mi potrebne promene i nadam se da će mi prijati. Meni je na RTS-u prosto isteklo vreme, ja sam mator čovek i penzioner, ali volim da prošetam s vremena na vreme - rekao je Nikolić za "Informer".

On je prokomentarisao i cifru od 200.000 evra, koliko mu je navodno ponuđeno za transfer.

- Novac nije razlog zbog kog odlazim, već uslovi za realizaciju emisije koji mi se dopadaju, biće interesantnije i modernije. Naravno da su mi ponudili više novca nego RTS-, ali nije to ta suma o kojoj se priča, mada bih voleo da jeste. O novcu ne bih govorio jer je to poslovna tajna - rekao je on tom listu.

Објава коју дели VIVA VOPS (@vivavops) дана 13. Јан 2018. у 12:35 PST

Na RTS, kaže, "nije ljut" i nikada nije bilo problema.

- Žao mi je što odlazim, ali srce je jedno, a razum drugo, ne treba samo srce slušati. Računam da će biti i onih koji me osuđuju, ali mislim da ima više onih koji jedva čekaju da gledaju nešto drugo u tom terminu na RTS-u.

Urednica zabavnog programa Javnog servisa Olivera Kovačević rekla je istom listu da bi volela da Žika ostane, ali da RTS ne može da se takmiči sa komercijalnim televizijama.

- Žika ima ugovor sa nama koji se obnavlja svake godine, jer je on penzioner. Novi ugovor je spreman, a da li će ga on obnoviti, njegova je odluka. Mi želimo da on ostane ovde gde je proveo čitav radni vek. Što se novca tiče, RTS ne može da parira komercijalnim televizijama - rekla je ona.

Објава коју дели PRess Serbia (@pressserbia) дана 16. Феб 2018. у 12:32 PST