Celebrity News

Nikada, ali NIKADA ne pitajte Džejmija Foksa za Kejti Holms, uradiće ovo (video)

Nikada, ali NIKADA ne pitajte Džejmija Foksa za Kejti Holms, uradiće ovo (video)

Hteli biste da pitate Džejmija Foksa o njegovoj vezi i devojci glumici Kejti Holms? Ne! To je nešto što svi treba da izbegnu. Osim naravno, ako ne želite da prođete kao voditelj ESPN kanala koji je usred intervjua sa glumcem napravio baš tu grešku.

Sjaj u očima se ne može sakriti: Kejti Holms i Džejmi Foks srećni i zaljubljeni (foto)

Naime, uoči početka NBA Ol-star meča u kom je Foksova ekipa igrala protiv tima pevača Džastina Bibera, oskarovac se uključio u prenos na pomenutoj televiziji. Sve je naravno bilo kako bi i trebalo, dok voditelj nije postavio pitanje Foksu koje uključuje i njegovu devojku Kejti sa kojom se tek odnedavno javno pojavljuje.

@obviousbutamazing је поделио/ла објаву дана 17. Феб 2018. у 6:34 PST

- Znam da si se spremao za ovo (utakmicu), video sam fotografije. Igrao si basket sa Kejti Holms na dan zaljubljenih? - pitao je novinar i odmah zažalio jer je glumac bez reči ustao sa stolice i otišao.

Iznenađen novinar napravio je grešku, koju sigurno neće ponoviti, a verovatno je sprečio i da mnoge njegove kolege ne prođu isto kao i on.

One koji su upoznati sa vezom poznatog para Foksova reakcija možda ni ne čudi, s obzirom da su glumci dugo svoju ljubav čuvali kao tajnu, a ni danas ne pričaju o njoj.

Podsećamo, šuškalo se da su Kejti i Foks zajedno još od avgusta 2013. godine, ali zvanično su prvi put viđeni u septembru 2017. godine, na plaži u Malibuu. Zanimljivo je da ih je upoznao Tom Kruz, bivši muž Kejti Homs i Džejmijev kolega.