Celebrity News

Šuška se: ON bi mogao da zameni Žiku i bude novi voditelj "Šarenice" na RTS-u

Autor: | 19/02/2018

Šuška se: ON bi mogao da zameni Žiku i bude novi voditelj "Šarenice" na RTS-u

Nakon što je pokrenuta priča da Žika Nikolić odlazi sa RTS-a i prelazi na TV Pink, postavilo se pitanje ko bi mogao da ga zameni u jednoj od najgledanijih emisija na javnom servisu.

U krugovima bliskim Radio Televiziji Srbije spekuliše se da će Milan Popović biti novi domaćin. On je javnosti poznat kao trenutni voditelj emisije "60 najlepših narodnih pesama", a istakao se i po dokumentarcima koji prate priču o različitim krajevima naše države.

Објава коју дели 60narodnih (@60narodnih) дана 11. Феб 2018. у 5:15 PST

Kada je Žika čuo ko bi mogao da dođe na njegovo mesto, na kratko se našalio.

- Nisam znao da mi je on naslednik, ali super. Zaista mislim sve najlepše o njemu. Glupo je da Milan radi "Žikinu šarenicu". Mogu da mu preporučim jedan lep naziv za emisiju, a to je "Moj Milane, jabuko sa grane" - poručio je Žika za Alo.

I Milan je izneo svoju verziju priče.

- Svi nagađaju i pretpostavljaju da ću ja biti voditelj, jer je logično da budem, pošto poznajem celu Srbiju. Imam, međutim, mnogo posla. Koliko sam upućen, to se uopšte ne zna. Žika i ja smo super, i vidim da je ovo vrlo zanimljivo, pa je cirkus oko toga - izjavio je Milan Popović.

Објава коју дели 60narodnih (@60narodnih) дана 22. Окт 2017. у 2:52 PDT

O promeni u koncepciji emisije izjasnila se i direktorka zabavnog programa Olivera Kovačević.

- Milan Popović vodi emisiju "60 najlepših narodnih pesama" i još nismo doneli odluku. To je sve što mogu da kažem - rekla je Kovačevićeva za Alo.