Celebrity News

Neverovatno: Dženifer Aniston i Džastin Teru se razvode, ali oni u stvari nikada nisu ni bili u braku?!

Autor: | 19/02/2018

Neverovatno: Dženifer Aniston i Džastin Teru se razvode, ali oni u stvari nikada nisu ni bili u braku?!

Američki glumački par Dženifer Aniston (49) i Džastin Teru (46) definitivno su odlučili da stave tačku na svoj brak, pa su pre nekoliko dana pokrenuli i brakorazvodnu parnicu.

Iako se u javnosti nagađa šta je razlog njihovog rastanka, posle tri godine braka, pa mnogi navode i preljubu kao jedan od mogućih problema, slavni par se do sada nije oglašavao po tom pitanju.

Međutim, najnovije vesti koje stižu iz Holivuda, načisto su šokirale javnost.

Kako saznaje čuveni TMZ postoji mogućnost da se Dženifer i Džastin nikada nisu ni venčali!

Naime, kako je javnost obaveštena par se venčao 2015. godine u vili na Bel Eru, ali ekipa ovog stranog medija ušla je u podatke o venčanjima u Los Anđeles okrugu i to unazad sve do 2010. godine, i nigde ne postoji beleška o dozvoli za venčanje.

Zavirite u raskošno imanje Dženifer Aniston na Bel Eru (foto)

Takođe, postoji nešto što se zove "poverljiva bračna dozvola", ali kako su izvori saopštili tako nešto nije izdato u okrugu Los Anđelesa.

Par je dozvolu za venčanje mogao dobiti u bilo kom od 57 okruga u Kaliforniji, ali kako je rekao izvor blizak Dženifer Aniston koji sa njom godinama ima učestali kontakt, već dugo se priča da Džen i Džastin nikada nisu bili legalno venčani, prenosi kurir.rs.