Celebrity News

Novo ljubavno gnezdo - Nikola Rokvić i Bojana Barović: Volimo da smo kod kuće u porodičnoj atmosferi sa Leonom

Novo ljubavno gnezdo - Nikola Rokvić i Bojana Barović: Volimo da smo kod kuće u porodičnoj atmosferi sa Leonom

Jedan od najskladnijih poznatih parova pevač Nikola Rokvić i manekenka Bojana Barović, odnedavno imaju svoj krov nad glavom.

Nikola i Bojana su sa ćerkicom Leonom živeli u dupleksu Nikolinog oca, poznatog folk pevača Marinka Rokvića, a kada ga je on prodao letos, Nikola je od dela zarađenog novca kupio za svoju porodicu manji stan.

Promena stambenog prostora nije ih izmestila iz starog kraja, budući da se i novi stan nalazi na Novom Beogradu.

- Mi smo sada u novom stanu. Može se reći da je to poklon od mog oca. Stan u kojem smo Bojana i ja živeli smo prodali, sada smo se konačno skućili i krenuli smo u jednom novom životnom prostoru da pravimo nove životne planove - rekao je Nikola i dodao:

- Sada više nije ništa za nas dvoje, već za nas troje. Volimo da smo kod kuće u porodičnoj atmosferi sa Leonom, da uživamo uz neki film, pročitamo nešto… U zadnje vreme slabije izlazimo, zasitili smo se toga - otkriva Nikola da su im najčešći gosti zapravo njegov brat, snajka i bratanac.

Marko i Sara Rokvić sa sinom Despotom

Estradni brakovi u poslednje vreme sve više pucaju, ali Nikolin je sušta suprotnost. On priznaje da je, kako vreme prolazi, njegova ljubav sa Bojanom sve jača.

- Naravno da se naš odnos menja s vremenom i da se sama ljubav i odnos između partnera s vremenom gradi i da je potrebno oboje da učestvuju u tome. Bojana i ja se trudimo da se sve više upoznajemo, da ne prepuštamo ništa slučaju nego kada imamo neke nesuglasice da porazgovaramo, da razgovorom sve rešimo i da se trudimo da jedno drugom pružamo što više ljubavi - objašnjava Nikola.

Pevač i otkriva da mu je najvažnije da njegova naslednica sutra odraste u dobrog i ispavnog čoveka:

- Čime god se bude bavila u životu, da li će završiti neke visoke škole, bilo da je doktor, šta god da je, najbitnije je da bude čovek. Obrazovan nije onaj koji ima završene škole, već onaj koji ima obraz. Mislim da je jako bitno da budeš čovek šta god radio, u trafici, na pijaci ili si neki doktor nauka, mislim da je to sve nebitno ako nisi dobar čovek - vodi se mišlju nekadašnji učesnik rijalitija "Survajver".