Celebrity News

Marija Kilibarda ovim gestom potvrdila da se razvodi?!

Marija Kilibarda ovim gestom potvrdila da se razvodi?!

Marija Kilibarda i Vladimir Radmanović rastali su se posle samo godinu dana bračne zajednice, a voditeljka više ne nosi burmu.

Kako "Blic" saznaje, Marija je rešila da stavi tačku na brak, a odselila se sa imanja Radmanovića, koje se nalazi u Starim Banovcima. Naime, godinu dana od sklapanja bračne zajednice par se shvatio da ipak postoje nepomirljive razlike.

- Marija i Vladimir su se sve češće svađali i dolazilo je do nesporazuma u komunikaciji. Iako su veoma zaljubljeni i vole se, shvatili su da ipak ne mogu da žive zajedno jer su potpuno različiti. Ona je nakon venčanja, koje je bilo prošle godine, nastavila da vodi život kakav je živela i pre braka. S druge strane, Vladimir nije toliko aktivan kao ona i mirniji je i povučeniji tip. Ipak, veoma je eksplozivan, dok je Marija skroz opuštena - kaže izvor upućen u celu priču.

A post shared by marija radmanovic (@kilimara) on Feb 23, 2017 at 4:21am PST

Nepomirljivost u karakterima bila je glavni okidač za razvod. Ipak, rastali su se bez teških reči, a Marija se bez burme pojavila na snimanju emisije sa Dejanom Pantelićem.

- Marija je skinula burmu koju je nosila. Otputovala je u Ameriku da sredi misli i pripremi se za novu emisiju koju vodi sa Dekijem Pantelićem. Potpuno se posvetila poslu i želi što bolje da izgura projekat. Takođe, posao joj pomaže da barem malo skrene misli sa trenutne situacije. Kada se pre nekoliko nedelja pisalo da se razvode, tada još nije ništa bilo definitivno, pa je zbog toga Marija u jednom gostovanju pokazala burmu i time stavila tačku na te priče. Sada je situacija totalno drugačija, ali mislim da ona ni ovog puta neće ništa komentarisati - kaže dalje izvor.

Na snimanju emisije, koju radi sa Dejanom Pantelićem, Marija Kilibarda nije nosila venčani prsten. Voditeljka se ovih dana potpuno posvetila poslu jer joj to najviše prija.
Iako ju je rastanak od supruga i te kako pogodio, trudi se da njeni prijatelji i okolina ne primete da pati, zato je i navukla osmeh na lice.

Podsetimo, Marija Kilibarda udala se za Vladimira Radmanovića u junu prošle godine. Venčanje je upriličeno u Sabornoj crkvi, dok se slavlje uz trubače odigralo na Vladimirovom salašu u Starim Banovcima. Nismo je gledali na TV ekranima, a ona je nekoliko puta izjavila da je zaljubljena, ali da privatni život ne želi da eksponira u javnosti. Tako je ostalo sve do poslednjeg momenta, te će se par truditi da razvod prođe što bezbolnije i mirnije.

A post shared by marija radmanovic (@kilimara) on May 18, 2016 at 12:52am PDT

Izvor: blic.rs

Foto: ATA Images

Komentari (0)

Loading