Celebrity News

Zašto je Dubravka Mijatović napravila pometnju na snimanju serije "Urgentni centar"?

Zašto je Dubravka Mijatović napravila pometnju na snimanju serije "Urgentni centar"?

Snimanje druge sezone "Urgentnog centra", koja je rađena po američkoj seriji "E.R.", uveliko traje. Ni snimanje ovog serijala nije moglo da prođe bez problema, a jedan je napravila Dubravka Mijatović. Ona u seriji igra doktorku koja vodi računa o specijalizantima, a koja je u originalnoj verziji serije homoseksualne orijentacije. Dubravka je zahtevala da se iz serije izbaci da njen lik voli žene.

U originalnoj verziji ove serije Laura Ines tumači lik Keri Viver koji je odlično predstavila, a publika ju je dodatno zavolela nakon emitovanja. Dubravka je ipak dala jasne instrukcije šta ne želi da glumi.

- Kada je pročitala scenario, Dubravka je imala samo jedan zahtev - da se ne otkriva koje je seksualne orijentacije njen lik. U scenariju je jasno otkriveno da je doktorka koju igra lezbijka, što ona nije želela da glumi. Pokušali su da je ubede da se scenario ne menja, ali je ona ostala dosledna svom stavu. Posle dužeg ubeđivanja reditelj je prihvatio da se Dubravkina uloga izmeni, tako da u seriji neće biti otkriveno da doktorka koju igra voli žene - rekao je izvor blizak produkciji za "Blic", dok glumica nije bila raspoložena za komentarisanje.

Podsećamo, pored Ivana Bosiljčića, Katarine Radivojević, Tamare Krcunović, Marka Janjića, koji su igrali u prvoj sezoni serije, producenti su angažovali dosta poznatih glumaca. Gledaoci će imati priliku da u drugoj sezoni gledaju Jelicu Sretenović, Anđelu Jovanović, Draganu Mićalović i mnoge druge.