Celebrity News

Voja Nedeljković: Ljubav i poštovanje su najbitniji u odnosu dva emotivna partnera

Voja Nedeljković: Ljubav i poštovanje su najbitniji u odnosu dva emotivna partnera

Voditelj popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Voja Nedeljković nije poput većine, pa navodi kako ne voli nikakve stereotipe, šablone i posebne datume kada je reč o njegovom braku sa doktorkom Majom, već je uvek spontan i ljubav pokazuje kada to oseti.

Mnogi ljubavni parovi nedavno su proslavili Dan zaljubljenih, ali ne i Voja Nedeljković i njegova 17 godina mlađa supruga Maja, sa kojom je od 2002. godine u braku. Voditelj "Zvezda Granda" otkriva razloge za to.

- Ne obeleževam dane, ja obeležavam godinu. Treba svaki dan da bude dan ljubavi. Dan zaljubljenih mi ne znači ništa. Ne volim kada se nešto posebno apostrofira. Čak ni kao mali Dan žena nisam mnogo poštovao. Bezveze mi je to kad nešto mora jedan dan da se obeleži. A šta ako su se partneri tog dana posvađali? Kako će onda? Mislim da je to više neka marketinška varijanta jer prema podacima u svetu za Dan zaljubljenih se potroši 13 milijardi dolara na kupovinu poklona. Sa druge strane, 14. februara se slavi i sveti Trifun, zaštitnik vinogradara, pa ja vino volim cele godine, što bih ga pio samo taj dan - objašnjava Voja i dodaje:

- Ljubav i poštovanje su najbitniji u odnosu dva emotivna partnera. Moraš poštovati nekoga da bi ga voleo, ako nema poštovanja i bliskosti, onda nema ni te ljubavi. Ljubav nije ista kategorija, ona počinje na jedan način, modifikuje se na drugi, na treći, pa na peti. Ljubav nije nešto što je večito ista stvar, ali bitno je da je uvek imamo - istakao je voditelj.

Voja je otkrio i šta je najluđe što je do sada uradio zbog ljubavi za svoju ženu.

- Dovoljno sam lud sam po sebi, tako da treba da pitate moju ženu kako izdržava te moje ludorije. Možda u nekoj mladosti, pa više ni ne pamtim. Ovih poslednjih godina ove obične, svakodnevne stvari koje nam se dešavaju su dovoljno lude. Ono što je najlepše što činimo jedno drugome to su neka lepa iznenađenja. Ja sam nekim malim poklonom iznenadio ženu, a nije bio neki poseban datum, kao Dan zaljubljenih, nečim što uopšte nije očekivala. Nešto specijalno za njen moblini telefon. Naručio sam i uručio joj to nedavno. Mnogo se obradovala. To su te neke stvari koje ulepšavaju svaku vezu. Sve što je isplanirano i vezuje se za neke datume to nije iskreno, uvek sam više za neke spontane stvari. Meni su u mladosti uvek bile najbolje žurke i skupovi oni neplanirani, a ne oni koje namenski čekaš, Nove godine, rođendani i ostalo. Čak je još lepše kad odemo u provod nekim radnim danom - ponovo je povukao Nedeljković da ne voli da mu se nameću neki rituali.