Celebrity News

Razveo se zbog ljubavnice, a onda ostao i bez nje: Juan Mekgregor ponovo sam

Autor: | 25/02/2018

Razveo se zbog ljubavnice, a onda ostao i bez nje: Juan Mekgregor ponovo sam

Juan Mekgregor (46) poslednjih meseci je bio glavna tema medija zbog rigoroznog poteza koji je učinio u ime ljubavi. Naime, poznati glumac ostavio je svoju suprugu Evu Mavrakis nakon 22 godine braka zbog mlađe kolegice, Meri Elizabet (33).

Juan sa bivšom suprugom Evom

Iako se činilo vredno toga, ispostavilo se kako je učinio veliku grešku jer je, osim bez porodice, sada ostao i bez nove izabranice.

- Meri je mrzela to što je etiketirana kao razaračica porodice. Juan je odlučio da stavi tačku na svoj brak zbog Mari, a sada je izgubio i jedno i drugo - ispričao je izvor blizak glumcu za američki Star.

Објава коју дели iBwotamasimbi (@ibwotamasimbi) дана 24. Феб 2018. у 11:07 PST

Osim što je slomio srce bivšoj supruzi, Juan je svojom odlukom povredio i svoje tri ćerke, koje su ga javno iskritikovale na razne načine putem društvenih mreža.

Iako je mislio kako je ova odluka ispravna te kako sada konačno javno može uživati u novoj ljubavi, glumca je šokirala činjenica da njegova nova draga ne može biti s nekim zbog koga ju je ceo svet počeo da osuđuje.

Podsećamo, Meri i Juan su se zaljubili na snimanju serije Fargo, a ubrzo se saznalo za njihovu aferu jer ih je paparazo uhvatio u preljubi. U međuvremenu, Juan se odselio iz porodičnog doma i preselio u novu kuću zajedno s novom izabranicom.

Објава коју дели Fargo (@fargo) дана 3. Мај 2017. у 1:57 PDT

Takođe, ceo svet obišla je i vest o incidentu tokom nedavne dodele nagrada Zlatni globus, kada se škotski glumac prilikom preuzimanja nagrade za najboljeg glumca za ulogu u seriji Fargo obratio dvema ženama kojima je izrazio zahvalnost - supruzi Evi i ljubavnici Meri.