Celebrity News

Podrška pred povratak na teren: Sereni Vilijams suprug ostavio emotivnu poruku putem bilborda (video)

Podrška pred povratak na teren: Sereni Vilijams suprug ostavio emotivnu poruku putem bilborda (video)

Slavna teniserka Serena Vilijams (35) nedavno se našla u žiži javnosti kada je otkrila je da je imala ozbiljnih zdravstvenih problema neposredno nakon rođenja ćerke Aleksis Olimpije Ohanian.

Ovaj izuzetno stresan i bolan period američka teniserka uspela je uspešno da prebrodi zahvaljujću podršci, pažnji i neizmernoj ljubavi svoj verenika Aleksisa Ohaniana (34).

I sada, kada se polako vraća tenisu, verenik slavne teniserke odlučio je da joj da podršku i vetar u leđa, na jedan izuzetno romantičan način.

Naime, Aleksis, inače suosnivač društvene mreže Reddit, smislio je da putem bilborda duž kalifonijskog Palm Springsa ostavi nekoliko emotivnih poruka svojoj dragoj.

 - Najbolja mama svih vremena - cela je poruka podeljena na četiri bilborda duž puta.

– Ćerka Olimpija i ja smo hteli Sereni da poželimo dobrodošlicu pri povratku u tenis. Ja sam ih sam dizajnirao uz malo pomoći svog deteta – objasnio je Aleksis.

Oduševljena teniserka objavila je ovaj video na svom Instagramu i zahvalila se svojim najmilijima:

- Imam tu sreću da pred povratak na teren us sebe imam svog supruga i našu ćerkica Olimpiju. Veoma mi se sviđa iznenađenje koje su mi priredili. Osećam se veoma ponosno. Volim vas oboje!

Inače, lokacija na koju je Aleksis postavio bilborde nije slučajana, jer će upravo tuda Serena proći na putu do Indijan Velsa, gde će od 8. marta zaigrati tenis prvi put posle porođaja.