Celebrity News

Dejana Živković i Damir Džumhur raskinuli zbog ove pevačice?

Dejana Živković i Damir Džumhur raskinuli zbog ove pevačice?

Srpska manekenka Dejana Živković i bosanski teniser Damir Džumhur stavili su tačku na emotivnu vezu zbog ove naše pevačice!

Kako saznaje "Srpski telegraf" Dejana je ostavila Damira zbog Katarine Kaye Ostojić. Kada je pročitala poruke koje joj je slao rešila je da okončaju ljubavnu vezu.

- Dejana je tokom boravka u Australiji primetila da Damir dosta vremena provodi na društvenim mrežama, te da je prilično odsutan dok mu se obraća. U početku nije toliko pridavala značaju njegovo tapkanje po telefonu, a kako je odmicalo vreme, rešila je da vidi o čemu se radi. I tako, dok je jednom kuckao po tastaturi, ona mu se našla iza leđa i ostala šokirana kad je videla šta radi - govori izvor blizak bivšem paru i dodaje:

- Videla je kako gleda Kajine slike, a zatim joj i šalje poruke. Dejanu je najviše iznerviralo to što je videla da je Damir poslao preko deset poruka pevačici, a da ni na jednu nije dobio odgovor, te da je uprkos tome nastavio da šalje nove - završava priču izvor.

Zbog ovih Damirovih tajnih radnji Dejana ga je ostavila. On je, prema pisanju ovog lista, pokušavao da se pomire, ali ona je bila "tvrd orah" i ostala pri svome da je najbolje da raskinu.

Živkovićeva se nakon raskida posvetila poslu u Majamiju, gde boravi već mesec dana, a Damir je otišao na naredni turnir, gde je prošao neslavno. Mnogi misle, upravo zbog raskida veze.

Ni jedno od njih dvoje nije želelo da komentariše ova saznanja, kao ni pevačica Kaya, koja je, navodno, uzrok kraha ove ljubavne veze.

Објава коју дели K A Y A (@kaya_ostojic) дана 12. Феб 2018. у 4:34 PST