Celebrity News

Oči u oči: Prvi put nakon objave da se razvode, Darko Lazić i Ana Sević zajedno u emisiji! (video)

Autor: | 05/03/2018

Oči u oči: Prvi put nakon objave da se razvode, Darko Lazić i Ana Sević zajedno u emisiji! (video)

Prvo zajedničko gostovanje Ane Sević i Darka Lazića u emisiji "Zvezde Granda Specijal" nakon što su potvrdili vesti o razvodu u potpunosti je zbunilo gledaoce budući da do kraja nisu mogli da shvate da li je par zakopao ratne sekire i dao još jednu šansu braku ili ne. Ipak, prisan odnos tokom dvoiposatnog snimanja je svima u studiju jasno stavio do znanja da će par po svoj prilici ostati u bračnoj zajednici.

Saša Popović pozvao je poznati par na snimanje emisije "Zvezde Granda Specijal", koja je bila isključivo njima namenjena.

Ana i Darko su u studio došli sa ćerkom Lorenom i ponašali su se kao da je među njima sve u najboljem redu. Njih dvoje su sve vreme sedeli jedno pored drugog, smeškali se i pričali kao da se ništa nije dogodilo, te su se tako prisetili i momenta kada su se upoznali.

- To se desilo na snimanju Grandovog novogodišnjeg programa 2011. godine. Tada je proletela pored mene, onako sva vrcava i odmah sam je primetio. Pose smo se sreli na još jednom snimanju i počeli smo da izlazimo prvo kao drugari, a onda... - nasmejao se Lazić.

U jednom delu emisije Saša Popović je, kao voditelj ove emisije, dao zadatak Ani da zavodi Darka pesmom "Mili moj", da bi zatim on isto učinio numerom "Srećo izgubljena", a par je poslednje stihove pesme dočekao držeći se za ruke, što je izazvalo ovacije u studiju.

- Sale, ako nas ti ne pomiriš, neće niko - našalio se Lazić.

Pevač je otkrio da Sevićeva i nije baš najspretnija u kuhinji, te da je to njegova specijalnost, ali da ipak mnogo više voli da jede nego da kuva.

- Da si od moje kuhinje zavisio imao bi 40 kilograma - našalila se Ana, a Darko se nadovezao na šalu:

- Ona jede da bi živela, a ja živim da bih jeo!

Govoreći o ćerkici Loreni, pevačica i voditeljka je saopštila svima da ona živi sa njom.

- Lorena živi sa mnom, a Darko... 

- ... je ispred zgrade - opet se našalio pevač, ali je Ana dodala da to nije istina nego da je i on viđa kad god poželi.

Na Popovićevo škakljivo pitanje da prizna da li je Sevićeva po njegovom mišljenju bolja pevačica ili voditeljka, Lazić se izvukao odgovorom:

- Na prvom mestu je supruga, ali i sve drugo čega se lati obavlja uspešno. Uglavnom smo se mi slagali sve po dogovoru. Čak i kada su u pitanju bile destinacije za letovanje to sam prepuštao njoj jer sam znao da će mi se svideti sve što odabere - otkrio je još detalja njihovog braka pevač.

Na kraju je Popović zahtevao da se poljube, Ana je to odbila poljubivši Darka u obraz, ali su oboje potvrdili da vole jedno drugo.

- Volim ga i uvek ću ga voleti. Roditelji smo devojčice i strašno bi bilo da je drugačije - izjavila je Sevićeva.

Ukoliko ste propustili prvi zajedničko gostovanje Ane Sević i Darka Lazića, nakon potvrda da se razvode, uživajte: