Celebrity News

Luka Lazukić u čast rođenja ćerkice Katje kupio skupocen automobil (foto)

Luka Lazukić u čast rođenja ćerkice Katje kupio skupocen automobil (foto)

Pop zvezda Nataša Bekvalac izašla je u ponedeljak iz porodilišta, a srećnu i zadovoljnu mamu izveo je iz bolnice njen suprug Luka Lazukić.

Ponosni otac nosio je u desnoj ruci korpu za bebu, a Bekvalčeva je sa osmehom pozdravila prisutne novinare i poručila im da Katja liči na nju.

Ono što je malo ko primetio jeste činjenica da je Lazukić došao u novom džipu "rendž rover" iz serije "dinamik". Kako "Alo" saznaje, IT stručnjak je za taj automobil iskeširao više od 100.000 evra bez opreme koja se naknadno ugrađuje.

- Novi automobil svakako je bio veliko iznenađenje za Natašu, koja je tek po izlasku iz bolnice shvatila da je Luka došao skupocenim džipom. On joj je tek tada otkrio da je kupio "rovera" kako bi imali više mesta za celu porodicu - otkriva za "Alo" izvor blizak paru i dodaje:

- Iako je poznato da Nataša ne voli da se preterano rasipa i da joj nikada nije bio važan materijalni status, podržala je supruga u odluci da imaju novi automobil. S druge strane, Luka se odlučio na taj potez isključivo kako bi njegova porodica imala komfora kada odlazi na putovanja. Kako je sada stigla i beba, koja će biti smeštena u posebnom sedištu pozadi, Lazukić nije želeo da štedi na novom autu, pa je pazario skupoceni džip, koji mu se mnogo dopao.

Iznenađenje: Evo šta je Nataša Bekvalac dobila od supruga nakon porođaja

Suprug Nataše Bekvalac donedavno je vozio džip "honda", ali je ipak odlučio da ga promeni. Kako tvrdi izvor, automobil je kupljen baš u čast njegove ćerke Katje.

- Luka je presrećan što je Nataša rodila devojčicu. Već priča kako je ona tatina ćerka i kako joj nikada ništa neće faliti. Jedva je dočekao da njegove devojke izađu iz bolnice i sada se ne odvaja od njih. Naravno, tu je Hana, Natašina ćerka iz prvog braka, koju Luka gleda kao svoje dete, i mnogo su se zavoleli - otkriva izvor za "Alo".

Inače, već od prvog dana otkako je Nataša izašla iz porodilišta, u goste su počeli da dolaze prijatelji i porodica kako bi videli Katju. Navodno, svi su potvrdili izjavu Bekvalčeve da devojčica već sada liči na mamu.

- Nataša i Luka će biti u Beogradu još neko vreme, nakon čega odlaze za Novi Sad. Stan u kojem se trenutno nalaze su već izdali, ali će novi stanari moći da se usele tek kada oni odluče da privedu kraju preseljenje u Čenej - zaključuje izvor.