Celebrity News

Pripreme za svadbu su počele: Knez sa Verenicom Tatjanom otputovao u Dubai

Pripreme za svadbu su počele: Knez sa Verenicom Tatjanom otputovao u Dubai

Nenad Knežević Knez (50) je s verenicom Tatjanom Tat otputovao u Dubai zbog priprema za svadbu, koja je zakazana za maj ove godine.

S obzirom na to da su budući mladenci strastveni kulinari, njima je hrana glavna stavka. Oni su u Ujedinjenim Arapskim Emiratima potražili svog prijatelja, poznatog svetskog kuvara Gregoara Beržea, saznaje "Kurir".

EKSKLUZIVNO: Nenad Knežević Knez i njegova buduća supruga otvaraju vrata svog raskošnog doma u Beogradu (foto)

Tanja i Knez si degustirali meni kako bi izabrali posluženje na veselju koje će biti upriličeno u jednom beogradskom restoranu na šestogodišnjicu njihove veze.

Tatjana se oduševila kad je njen prijatelj prihvatio poziv da dođe u Beograd i specijalno za njih pripremi specijalitete koje će poslužiti zvanicama. Pored priprema, Knez i njegova verenica koriste boravak na egzotičnoj destinaciji da se što bolje odmore, šopinguju i napune baterije za predstojeći veliki događaj koji ih očekuje.

Odlučili da zasad neće biti crkvenog venčanja, već će ih matičar venčati u hotelu. Imaće oko 500 zvanica, među kojima će biti pevača, glumaca, diplomata i biznismena iz Pariza.

Rođendanska proslava za pamćenje – Nenad Knežević Knez: Počinjem novi život (foto)