Celebrity News

Šarliz Teron mama kupovala marihuanu

Šarliz Teron mama kupovala marihuanu

Glumica Šarliz Teron nikada nije krila od javnosti svoju intimu. Šta više, o njenom teškom životu, ljubavnim lomovima znaju svi njeni fanovi.

Međutim sada ova oskarovka otkriva još zanimljivih detalja iz svog života.

Šarliz je jednom prilikom ispričala da su njena majka i ona imale problem sa spavanjem, i da su za to koristile biljku koja im je pomogla u regulisanju sna.

- Spremna sam da probam bilo šta. Imate jedan život, pa zašto da ne? Imam jako loš raspored spavanja, a ima i moja mama. Koristile smo tablete sa spavanje, ali onda sam je ja upitala zašto ne bismo probale neku biljku koja bi nas uspavala - rekla je glumica.

Iako je ona predložila to, nije očekivala da će upravo njena mama biti ta koja će ih snabdevati ‘biljkom’.

- Iskreno, mislila sam da ću ja obaviti kupovinu. Prošle nedelje kada je došla kod mene, donela je malu kutijicu i ostavila na mom stolu - objasnila je Šarliz, prenosi zenska.tv.

Na veliko iznenađenje Šarliz, majka joj je rekla da je otišla u prodavnicu i jednostavno kupila čokoladice sa dodatkom marihuane, kako je u Kaliforniji ova biljka legalna i sme da se koristi.

- Ona jednostavno nije taj tip osobe - ispričala je lepa glumica i objasnila koliko joj  je bilo zanimljivo što je njena mama uradila tako nešto, a zatim je dodala.

- Ne možete da je imate, ona je samo moja! - zaključila je.