Celebrity News

Latino diva oduševila: Evo ko je Dženifer Lopez pretvorio u plavušu! (foto)

Autor: | 12/03/2018

Latino diva oduševila: Evo ko je Dženifer Lopez pretvorio u plavušu! (foto)

Poslednjih dana latino diva, Dženifer Lopez (48) radila je na novom spotu za pesmu "Se Acabó el Amor", s kolegama Jandelom i Abrahamom Mateom.

Uloga stiliste pripala je dizajnerki Donateli Versaće (62)  koja joj je na set donela dugačku šarenu suknju i majicu iz svoje kolekcije.

Osim odeće sugerisala je pevačici i da promeni boju kose, tačnije da stavi duge plave ekstenzije.

- Predivna je Dženifer i veoma je lako sarađivati sa njom, jer prihvata sve moje savete - kazala je Donatela, koja se našalila da je pevačicu "pretvorila u plavušu" baš kao što je to učinila i svim svojim bliskim prijateljicama.

Ali ni plava kosa ni šarena odevna kombinacija nisu toliko oduševili fanove kao njene lepo oblikovane noge, kojima i dalje prkosi godinama i izgleda bolje od mnogih svojih puno mlađih koleginica.

- Svakim danom si sve mlađa. Imaš savršenu kožu, samo nemoj više preterivati s veštačkim dodacima po sebi - napisao je neko u komentarima, aludirajući na to da se ne povede za dizajenrkom koja je i te kako preterala s estetskim zahvatima.

Објава коју дели Pamper.My (@pamper.my) дана 12. Мар 2018. у 1:33 PDT

Inače njih dve, sarađivale su davne 2000. godine kada je pevačica na 42. dodelu Grammy nagrada nosila egzotičnu svilenu haljinu s dubokim dekolteom i potpisom kuće Versace.

Dodajmo i to da je fotografija J. Lo u toj haljini bila jedna od najpretraživanijih na Guglu, piše story.hr.