Celebrity News

Sloboda Mićalović otkrila zanimljivosti o filmu "Na mlečnom putu": Ako gubim, neka to bude od Monike Beluči

Sloboda Mićalović otkrila zanimljivosti o filmu "Na mlečnom putu": Ako gubim, neka to bude od Monike Beluči

Jedna od naših najatraktivnijih glumica današnjice Sloboda Mićalović prošle godine stale je rame uz rame sa jednom od najlepših žena sveta Monikom Beluči, kada su zajedno zaigrale u filmu "Na mlečnom putu" Emira Kusturice.

O tom iskustvu i šta je prethodilo tome Sloboda je pričala u jutarnjem programu Prve televizije kada je bila gost kod Jovane i Srđana. Ona je otkrila jednu zanimljivost o filmu koji joj je stavio veliki pečat na karijeru.

- Prvobitno je to trebalo da bude jedan mali, kamerni film i onda je Emir krenuo da raspisuje scenario... Ja sam trebala da igram Monikinu ulogu, u jednom trenutku me Emir pozvao i rekao: "Izvini, ali zaista mora onda da igra, nema ko osim nje"... Prvo sam bila malo zbunjena i tužna, ali onda sam rekla "ako gubim, neka to bude od Monike Beluči" - nasmejala se Sloboda.

- Ja sam se odmah predala, jer je ona, osim toga što je lepa, jedna pametna, srdačna zena... i ni u jednom trenutku se nije osetila ta neka ženska sujeta - objasnila je lepa glumica, koju mnogi nazivaju srpskom Monikom.