Celebrity News

Ceca iskreno o Veljkovoj bokserskoj karijeri: Iskrena da budem, nisam presrećna izborom sporta

Autor: | 13/03/2018

Ceca iskreno o Veljkovoj bokserskoj karijeri: Iskrena da budem, nisam presrećna izborom sporta

Svetlana Ceca Ražnatović poslednjih dana ima razloga za slavlje jer je njen sin Veljko ostvario prvu profesionalnu pobedu u boksu. Naime, njen naslednik imao je prvi inostrani meč gde je pobedio bugarskog protivnika Krastja Jordanova.

Објава коју дели CECA (@craznatovic_official) дана 10. Мар 2018. у 11:20 PST

Ceca je objasnila šta za nju predstavlja to što se njen dvadesetjednogodišnji sin opredelio za taj borilački sport.

- Iskrena da budem, nisam presrećna izborom sporta jer se ipak radi o sportu koji može da nanese ozbiljne povrede. Sa druge strane, odlično znam koliko truda, snage i rada ulaže u sebe i da je neizmerno srećan posle svake pobede. Naravno da sam ponosna na njegov uspeh i na to što je postigao, a znam koliko je truda uložio da bi postigao svoj cilj - izjavila je Ceca i dodala da je boks bio Veljkov izbor.

Објава коју дели CECA (@craznatovic_official) дана 10. Мар 2018. у 1:28 PST

- Veljko nije tražio nikakvu nagradu ili poklon. Izbor sporta bila je njegova odluka i kao svaki roditelj podržala sam ga u onome što smatram da je ispravno. Mogu da budem ponosna što se bavi sportom. Što se tiče boksa mislim da je previše ekstremno, po mom mišljenju. Kada smo razgovorali o odabiru sporta, bila sam ta koja je mnogo više forsirala da se bavi sportom koji nije borilački, već nekim gde su šanse da se povredi manje nego u boksu. Konačna odluka bila je njegova - poručila je Ceca.