Celebrity News

Stavili tačku na vezu: Šta se krije iza raskida i divnih poruka Điđi Hadid i Zejna Malika?

Stavili tačku na vezu: Šta se krije iza raskida i divnih poruka Điđi Hadid i Zejna Malika?

Kraj još jedne selebriti ljubavi!

Nakon dve godine veze pevač Zejn Malik i manekenka Điđi Hadid stavili su tačku na svoju vezu. Nakon što su strani mediji počeli da pišu o krahu ljubavi ove dve zvezde, kako to obično i bude, oni su se oglasili i obratili fanovima na društvenim mrežama.

A post shared by Zayn Malik (@zayn1dreal) on Mar 12, 2018 at 6:34am PDT

- Điđi i ja imali smo neverovatno smislenu i zabavnu vezu punu ljubavi, i dalje je poštujem i cenim kao ženu i prijateljicu. Ona ima tako divnu dušu. Zahvalan sam svim našim fanovima što poštuju našu tešku odluku i našu privatnost, žao nam je što mi nismo prvi objavili ovu vest. Volimo vas sve - napisao je Zejn na svom Tviteru, a ubrzo je usledila i objava poznate manekenke.

Điđi je naglasila da se njihov odnos nastavlja, ali da će on od sada biti isključivo prijateljski.

- Objave o raskidu često se zvuče bezlično jer ne postoji način da se rečima prikaže šta je dvoje ljudi doživelo tokom godina, ne samo u toj vezi nego i u životu. Zauvek sam zahvalna na ljubavi, vremenu i životnim lekcijama koje smo Zejn i ja delili. Želim mu samo najbolje i nastaviću da ga podržavam kao prijatelja. Što se tiče budućnosti, biće ono što je suđeno - poručila je Điđi.

Međutim, nakon divnih poruka na društvenim mrežama pevač je uradio nešto što je zbunilo sve. Naime, on je, čim se bura oko raskida malo smirila, na Instagramu "otpratio" i Điđi i njenu majku Jolandu.

Šta stoji iza ovoga ostaje da vidimo...