Celebrity News

Da li vam se dopada izbor glumaca: Prve fotografije iz TV filma o princu Hariju i Megan Markl

Da li vam se dopada izbor glumaca: Prve fotografije iz TV filma o princu Hariju i Megan Markl

I dok svi željno isčekuju venčanje trenutno najpopularnijeg kraljevskog para princa Harija i Megan Markl i sve vezano za njega, od izgleda venčanice, broja gostiju, ceremonije, stižu prve fotografije film o mladom paru.

Ostvarenje „Hari i Megan: Kraljevska romansa“ biće prikazana na malim ekranima nekoliko dana pre samog venčanja, odnosno 13. maj.

Film prati ljubavnu priču Harija i Megan, od trenutka kada su se upoznali, bili prijatelji, zatim skrivali svoju romansu od sveta, i naravno veridbe.

Dok isčekujemo prvo film, a zatim i poseban dan ovog para, pogledajte fotografije iz Harry & Meghan: A Royal Romance i glumce koji su, bar tako deluje na prvi pogled, odlično odradili svoj posao. Da li se slažete?

Podsećamo, ono što se za sada zna, na venčanje britanskog princa Harija i njegove izabranice Megan Markl koje će se održati 19. maja, pozvano je više od 2.500 građana, haljini koju će mlada nositi potpisuje Aleksandar Mekvin, a kako bi mogla da se uda za kraljevića, Meghan se nedavno tajno krstila i tako postala deo Anglikanske crkve.