Celebrity News

Mediji "oterali" Eminu Jahović iz Turske?

Mediji "oterali" Eminu Jahović iz Turske?

Pevačica Emina Jahović uskoro će napustiti Tursku, u kojoj živi, zbog pritiska medija koji je krive za razvod od turskog pevača Mustafe Sandala.

Naime, Emina će se, navodno, vratiti u porodičnu kuću u Novom Pazaru, koju je pre nekoliko godina renovirala. Upravo je ovo kuća razlog zbog kojih su je turski mediji i uzeli na zub jer tvrde da je velike količine Mustafinog novca ulagala u nju.

- Emina se trudi da bude nasmejana uprkos svemu. Njena majka priča da će se vratiti s decom ovde, ali odlaziće redovno u Tursku zbog posla, a i da bi njeni sinovi viđali oca. Ona je ostala u korektnim odnosima sa Mustafom, čak se često sastaju po restoranima. Mada, ovaj grad je mali za Eminu. Ona je mnogo napredovala u poslu i mislim da će joj ovde brzo dosaditi - tvrdi izvor iz Pazara za "Kurir".

Објава коју дели Emina Jahovic (@yaemina) дана 2. Апр 2017. у 1:27 PDT

Međutim, pre nekoliko dana pojavila informacija da Mustafi jako smeta to što njegovi sinovi sve češće pričaju srpski.

- Odlepio je kada ih je čuo. Rekao je Emini da neće dozvoliti da mu naslednici budu Srbi i naredio joj da sa decom priča samo na turskom - rekao je izvor za Hit i dodao da je svađa počela kada je Emina odbila zahtev.

- Kada su bili prošli put nisu hteli da se vrate u Istanbul. Mustafa ih je izgrdio kada su se vratili, a Emini je počelo da prebacuje da otuđuje decu od njega i njegove zemlje - otkriva izbor.

Објава коју дели Emina Jahovic (@yaemina) дана 27. Феб 2018. у 2:32 PST