Celebrity News

Žika Nikolić: Bilo je dana kada sam živeo na korici hleba i malo mleka, to je bilo super

Žika Nikolić: Bilo je dana kada sam živeo na korici hleba i malo mleka, to je bilo super

Živorad Nikolić poznatiji kao Žika Šarenica, koji je nedavno prešao sa RTS-a na Pink, bio je gost u emisiji "Magazin In" kod Sanje Marinković gde je između ostalog pričao o svom životu i detaljima koji do sad nisu bili poznati.

- Mama mi je omogućila da je ostavim još od 14 godine. Navikao sam da se snalazim, da živim normalno. Dešavalo se dok sam studirao da mi zatrebaju pare, živeo sam u studenstkom gradu, dođem kući u Jasikovac, potražim ono malo para što sam imao sa namerom da tražim od roditelja nešto para, ali vidim da se oni muče i da nemaju, pa se vratim i bez toga. Bilo je dana kad smo kao studenti živeli na korici hleba i malo mleka i to je bilo super, ali shvatiio si da moraš nešto da doprineseš i pomogneš koliko možeš svojoj porodici - rekao je Žika Sanji i dodao:

- Danas deca od 30 do 35 godina očekuju suviše. Nenormalno je da danas deca čekaju da ti odeš da kupiš burek, a oni se izležavaju. Kad ustanu ljuti su, jer nemaju šta da pojedu - zaključio je poznati voditelj, prenos pink.rs.

Kako su sada kolege na istoj televiziji Sanja je poručila Žiki da treba da idu u provod kako bi to proslavili, a njegov odgovor raznežio je sve:

- Dogovoreno, šta god želite. Samo nemojte da preterujete, samo ovo društvo (u studiju) ovde i moja žena, Moja Zorana. Ona je kontrola. Bez nje ništa. Prihvatite odmah, jer je to rešenje - istakao je Žika i pokazao koliko mu znači podrška supruge.