Celebrity News

O ovome svi pričaju: Blu Ajvi ima svega šest godina, ali je na aukciji za sliku ponudila 19.000 dolara

Autor: | 19/03/2018

O ovome svi pričaju: Blu Ajvi ima svega šest godina, ali je na aukciji za sliku ponudila 19.000 dolara

O bogatstvu pevačice Bijonse (36) i njenog supruga Džej Zija (48) već se dosta pisalo, a prema podacima Forbsa od prošle godine ono iznosi oko 1,16 milijardi dolara.

Tako njih dvoje između ostalog poseduju privatni avion, svoje ostrvo, kuću od 88 miliona dolara i druge dragocenosti.

I naslednici slavnog muzičkog para, ćerkica Blu Ajvi (6) i blizanci Rumi i Ser Karter, uživaju u luksuzu i životu na visokoj nozi, pa Bijonse ne žali kada im kupuje skupu garderobu i vredne sitnice, kao što je recimo lutka vredna 80.000 dolara ili konjić za ljuljanje od zlata.

Kakve još skupocene stvari poseduju mališani Bijonse i Džej Zija pogledajte OVDE!

Sve za mezimicu: Bijonse i Džej Zi unajmili batlera za Blu Ajvi

Ali, jučerašnje porodično pojavljivanje bogatog para sa ćerkicom Blu Ajvi na jednoj aukciji slika, ostavilo je kako prisutne, tako i jasvnost u šoku.

Blue je toliko želela portret glumca i reditelja Sidnija Poitiera u akrilu, pa je sama podizala ruku i na kraju za njega ponudila 19.000 dolara. Devojčica je uživala u licitiranju, a prisutni, iako po malo u šoku, većim delom su uživali u njenom licitiranju.

Ipak, na samom kraju bogata naslednica je ostala bez željene slike, jer je njena vlasnica postala Tajler Peri, ali je Blu kući otišla sa drugom slikom vrednom 10.000 dolara.

Pogledajte: