Celebrity News

Zavirite na raskošnu rođendansku proslavu ćerkice Tamare Eklston (foto)

Autor: | 19/03/2018

Zavirite na raskošnu rođendansku proslavu ćerkice Tamare Eklston (foto)

Ćerkica Tamare Eklston (33) i Džeja Rutlanda (37), Sofija, napunila je četiri godine, a kako to obično biva u svetu slavnih i bogatih, usledila je i raskošna proslava rođendan.

Tokom čitavog dana bogata naslednica primala je čestitke i vredne poklone u svom domu, gde je od ranog jutra do kasno u noć sve bilo podređeno baš njoj.

Nakon doručka, slavljenica je dobila i mini tortu, napravljenu samo za nju.

A onda je usledila i raskošna proslava, kojoj su prisustvovali Sofijini drugari, kao i bogati prijatelji njenih roditelja.

Tamara je putem Instagrama i javno čestitala rođendan svojoj mezimici.

- Danas puniš četiri godinice. Hvala ti što nas ispunjavaš ljubavlju više nego što možeš i da zamisliš - napisala je emotivna Tamara i objavila porodičnu fotografiju sa slavlja.

Sofija je sa drugarima uživala u nezapamćenoj gomili poklona, muzici, kao i velikoj torti na tri sprata.

A koliko je slobodno i veselo dete, Sofija je pokazala kada je uzela mikrofon zapevala, a onda se obratila i DJ-u sa molbom da malo uspori ritam.

Pristuni su ovo dočekali sa oduševljenjem i osmehom, a Tamara je tim povodm napisala na Instagramu:

- Tvoje samopouzdanje ne prestaje da me iznenađuje. Baš kad pomislim kako ne možeš biti više drska nego što jesi, ti kažeš DJ-u da uspori ritam. Obasjaš svaku prostoriju u koju uđeš svojom energijom i posebnošću. Ponosim se tobom, moja prelepa devojčice.