Celebrity News

U čast pokojnoj princezi Dajani Megan Markl će ovo nositi na venčanju

U čast pokojnoj princezi Dajani Megan Markl će ovo nositi na venčanju

Kako se venčanje Megan Markl i princa Harija bliži, tako saznajemo nove detalje koji će obeležiti taj veliki dan.

Jedna od novosti je ta da će mlada nositi isti detalj koji je na svom venčanju nosila mladoženjina majka, princeza Dajana!

Tijara koju je pokojna princeza nosila na dan svog venčanja i u brojnim drugim formalnim prilikama, a koja je u vlasništvu njene porodice, nije nošena u javnosti otkad ju je Dajana nosila poslednji put.

Informacija da će Megan nositi "Tijaru Spenser" na svom venčanju potekla je od stručnjaka iz britanske kompanije Debrett, koja se bavi podučavanjem lepog ponašanja u visokom društvu.

"Tijara Spenser" imala je vrlo posebno značenje za princezu Dajanu, pa će se mnogi složiti da Megan Markl nije mogla da izabere bolji detalj kojim će odati čast majci svog budućeg supruga i uz koji će njena venčanica izgledati još posebnije. Tijara je izrađena u obliku raskošnog cveta od dijamanata i srebra, a na sredini ima srce, simbol ljubavi.

I Kejt Midlton je nosila tijaru "Lover's Knot", koja je takođe pripadala princezi Dajani, a dobila ju je na poklon od kraljice Elizabete II kada se udala za princa Čarlsa.