Celebrity News

Luka je sada centar njihovog sveta: Ana i Bastijan ovako provode prve dane roditeljstva (video)

Autor: | 22/03/2018

Luka je sada centar njihovog sveta: Ana i Bastijan ovako provode prve dane roditeljstva (video)

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger 18. marta postali su roditelji po prvi put, a u njihov svet na velika vrata "ušetao" je maleni dečak, koji je dobio je ime Luka.

Nakon porođaja u jednoj od najboljih klinika u Čikagu, presrećna porodica nastavlja svoj novi život u toplom domu, daleko od medija koji uporno pokušavaju da saznaju svaki detalj o tek rođenom dečaku.

Ponosni mama i tata nisu davali izjave za medije, a Ana je na Instagramu objavila svega dve fotografije, od kojih je poslednja načisto oduševila svet.

Објава коју дели Ana Ivanovic (@anaivanovic) дана 21. Мар 2018. у 2:04 PDT

- Hvala svima za sve lepe reči i blagoslove. Mi smo svi srećni, zdravi, i okruženi sa mnogo ljubavlju - poruka je koju je Ana ostavila pored ove divne fotografije gde tek rođeni Luka već snažno drži mamin prst.

I dok Ana i Luka uživaju u druženju kod kuće, presvlačenju, spavanju i pevanju uspavanki, tata Bastijan, ipak, mora da nastavi i svoje poslovne obaveze, pa je veoma često na meti novinara.

Bastijan, dan nakon Aninog porođaja, odustao od velikog obećanja

Čim su stali ispred slavnog budbalera, novinari su počeli da ga obasipaju pitanjima o Ani i Luki, a Bastijan, vidno zbunjen, pokušao je da se snađe i da prave odgovore.

- Mnogo sam srećan, sve je u redu, zaista. Baš se radujem. Imati porodicu je najveći dar koji možete da imate. Ali, ne znam koliko će promeniti naš život - rekao je Švanjšajger, pokušavajući da ne izgleda zbunjeno.