Celebrity News

Zablistala u netipičnom izdanju: Zadnje pojavljivanje Kejt Midlton pre porođaja

Zablistala u netipičnom izdanju: Zadnje pojavljivanje Kejt Midlton pre porođaja

Iako do porođaja broji tek nekoliko nedelja, britanska miljenica Kejt Midlton i dalje vredno obavlja kraljevske dužnosti na visini.

U društvu princa Vilijama, Kejt je započela dan dolaskom u arenu "Copper Box" olimpijskog parka u Istočnom Londonu kako bi prisustvovala događanju u organizaciji "SportsAida" – nacionalne humanitarne organizacije kojoj je cilj pomaganje novim generacijama prvaka Olimpijskih, Paraolimpijskih i igara "Commonwealth".

Kako ističe predstavnik Kensingtonske palate, navedeni javni angažman Kejt Midlton ujedno je posledni u nizu pre njenog odlaska na porodiljsko bolovanje. Nova prinova u britanskoj kraljevskoj porodici očekuje se u aprilu, a Kejt je u visokom stadijumu trudnoće zablistala u netipičnom izdanju.

Iako se u trudničkim danima često može osloniti na haljine A-kroja, prilikom posete olimpijskom parku u Londonu, Kejt je sve uspela da iznenadi pojavom u crnim uskim farmericama i visokim štiklama.

Netipičnom odabiru u visokom stadijumu trudnoće, Kejt je pridružila kremasti kaput, koji je imala priliku i cvetnu bluzu.

O oporavku i snalaženju s troje male dece, Kejt i Vilijam ne brinu previše, i zato nemaju nameru da angažuju novu dadilju. Kako je nedavno otkrio izvor blizak porodici, uz dadilju Mariju Boralo i kućnu pomoćnicu, nemaju potrebe za još jednom osobom, posebno sad kad su i Džordž i Šarlot krenuli u vrtić.