Celebrity News

U zlatnom kavezu: Melanija Tramp mrzi svoj život

U zlatnom kavezu: Melanija Tramp mrzi svoj život

story

Iako možda mnogi tako ne misle, ali aktualna prva dama Amerike nikada nije želela da živi ovakav život - pod lupom javnosti, bez prava na privatnost, ali Melanija Tramp ne krije koliko je nesrećna zbog svega što joj se izdešavačo poslednjih 14 meseci

Melanija Tramp je besna i to više ne krije. Njen život preokrenuo se za 180 stepeni, i poslednjih 14 meseci, od kada je na svečanoj inauguraciji njen suprug Donald Tramp i zvanično postao američki predsednik, pretvorio se u pravi razorni tornado.

Sve je to za "People" otkrio izvor blizak prvoj dami, uz reči:

- Sve ono što nije želela da se dogodi, sada se događa. Bukvalno su postali kao Kardašijani: red skandala, red razvoda i naslovnih strana.

Prvo su se tokom predsedničke kampanje medijima proširili njegovi sekstički ispadi prema ženama, koje su ga potom optužile za seksualno zlostavljanje, potom je sprovedena istraga da li se Rusija uplitala u izbore, porno glumice Karen Mekdugal i Stormi Daniels pohvalile su se da je s njima imao vanbračnu aferu, a sada je u novinama završio i njegov najstariji sin Donald Tramp Mlađi, koji se zbog afere sa Obri Odej rastaje od supruge Vanese.

U celom tom nastalom haosu, jedino što Melanija želi, život je kakav je imala pre ulaska u Belu kuću. Još u septembru 2015. godine, u velikom intervjuu otkrila je da u slobodno vreme voli da igra tenis, vežba pilates i čita časopise. A u svemu tome uživa kada nema obaveza oko, danas 11-godišnjeg, sina Barona, s kojim je uvek rado pisala domaće zadatke i odlazila na vanastavne aktivnosti.

Da je uživala u prijašnjem životu, potvrdio je još jedan izvor blizak Melaniji Tramp.

- Tada je mogla da radi šta god je htela i da bude okružena porodicom koliko god je to želela." Te "dane slobode" rado je provodila na njihovom imanju Mar-a-Lago na Floridi, uživajući u spa tretmanima, dobrom šopingu i večerama s porodicom.

- Pre dve godine niko nije obraćao pažnju šta ona radi, gde se i u čemu pojavljuje. Sada je to tornado 24 sata dnevno, sedam dana u nedeljno i ona to mrzi.

Izvor je rekao kako je prva dama izrazito introvertna osoba koja ima svoje navike kojih želi da se drži.

Tako je i u njihovu domu u Bedminsteru, imala odvojenu spavaću sobu od supruga, jer je želela svoju privatnost, a kako je otkrio Majkl Volf, autor knjige "Fire and Fury: Inside the Trump White House", tako se nastavilo i u Beloj kući.

- Ona je neko ko voli rutinu - rani odlazak u krevet, rano buđenje, ulepšavanje... dok je on, s druge strane, 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji, ispred televizora i kompjutera. Totalna su suprotnost, zato ovakav način života njoj ni najmanje ne odgovara.

A iako, zbog svoje titule prve dame, ipak prati supruga na većini važnijih događanja, pa se trudi da bude nasmejana i pristupačna, u tim se trenucima ipak ne oseća najbolje.

- Jednostavno nema mnogo toga da kaže. Nije tip osobe koja voli da priča sa nepoznatim ljudima, na zvaničnim večerama sa čelnicima.