Celebrity News

Da li su Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds najstilizovaniji holivudski par? (foto)

Da li su Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds najstilizovaniji holivudski par? (foto)

Na njujorškoj premijeri filma "Final Portrait" reditelja Stenlija Tučija holivudski par Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds bili su bili glavne zvezde večeri. Slavni par stigao je na premijeru odlično raspoložen držeći se za ruke, a pokazali su i kako u njihovom braku još uvek ne nedostaje strasti.

Zaljubljeni golupčići pozirali su fotografima ispred Gugenhajm muzeja i glumica nije mogla da odoli, a da svom šarmantnom suprugu ne padne u zagrljaj.

Osim ljubavi prema suprugu, Lajvli je još jednom pokazala zavidno modno znanje. 30-godišnja glumica gotovo nikad ne greši kada je moda u pitanju, a još od uloge u popularnoj tinejdžerskoj seriji "Tračara", koja ju je i proslavila, doživljavana je u javnosti kao uticajna trendseterka.

Njenom modnom usponu doprineo je i američki dizajner Majkl Kors, kojem, kako je Lajvli jednom izjavila, duguje sve dosadašnje modne angažmane.

Na premijeru biografskog filma o švajcarskom slikaru i skulptoru Albertu Đakometiju, lepa glumica je stigla u senzacionalnoj asimetričnoj haljini kariranog dezenu u kombinaciji crne, bele i sive boje. Atraktivna haljina s potpisom modne kuće "Monse", poznate po asimetričnim i dekonstruisanim kreacijama, istakla je glumičinu vitku liniju na kojoj je naporno radila nakon trudnoće kao i dugačke noge, tek toliko koliko je potrebno za dozu seksepila.

Slavna tračara, poznata po ulozi bogatašice Serene van der Vudsen, uskladila je "Monseovu" haljinu sa seksi sandalama na petu s kaišićima i detaljima kuglica koje potpisuje omiljeni dizajner cipela Kristijan Laboutan, dok ju je od hladnoće štitio prekrasan bež kaput s izvezenim motivom cveća od crnog konca, a reč je kaputu Oskara de la Rente.

Lajvli je celokupan stajling začinila klasičnim modelom torbice u srebrnoj boji s potpisom modne kuće "Chanel" i decentnim minđušama, dok je kosu odlučila da stilizuje poput filmskih diva 50-ih, u elegantne talase.