Celebrity News

Rada i Haris planiraju da kupe "ljubavno gnezdo", ali postoji ozbiljan uslov za to

Rada i Haris planiraju da kupe "ljubavno gnezdo", ali postoji ozbiljan uslov za to

Nekoliko puta je popularna pevačica Rada Manojlović pominjala kako nije uspela da kupi nekretninu sebi za sve godine rada na sceni jer je ulagala u karijeru. Manojlovićeva je odlučila da u 2018. to bude drugačije.

Planira da kupi ne jedan, već možda i dva stana. Jedan sebi, jedan svom dečku Harisu Berkoviću, ali postoju uslov - da oba budu zavedena na njeno ime.

- Ove godine definitivno kupujem stan. Ranije sam želela da bude negde na Vračaru, a sad bih ipak negde gde je malo mirnije. Dogovorili smo se da prvi stan bude moj, zvanično da se vodi na mene, a čim se ukaže prilika, uzećemo jedan i na njegovo. U suštini, sve je to naše, nego se ja šalim da pošto sam starija, imam pravo da budem prvi vlasnik- ispričala je Rada.

Do skoro je govorila da je idealna lokacija za nju Vračar- urbani deo u centru Beograda. Kako i sama kaže, sada je promenila odluku pa će izbor pasti na neki mirniji kraj u srpskoj prestonici. Pitanje je samo kako će Haris reagovati na ovakav predlog s obzirom na to da retko koji muškarac sa Balkana želi žena vodi računa o krovu nad glavom.