Celebrity News

Tajga besan: Nikada nisam tražio test očinstva, malena Stormi nije moja ćerka!

Autor: | 29/03/2018

Tajga besan: Nikada nisam tražio test očinstva, malena Stormi nije moja ćerka!

Kada je početkom februara Kajli Džener (20) rodila ćerku Stormi, strani tablodi odmah su krenuli sa nagađanjima da li je Kajli devojčicu dobila sa sadašnjim verenikom Travisom Skotom ili je to možda, ipak, dete njenog bivšeg dečka - Tajge (28).

Mediji su toliko daleko otišli da su objavili i da je Tajga zahtevao hitan test očinstva, jer je ubeđen da je malena devojčica njegovo dete.

– Tajga želi da traži DNK test jer je uveren da postoji velika verovatnoća da je dete njegovo - samo su neke od izjava "proverenih" izvora.

Објава коју дели Anythingoye (@anythingoye) дана 9. Феб 2018. у 10:58 PST

Revoltiran i besan zbog ovakvog pisanja, slavni reper je odlučio da spekulacijama stane na put, pa se oglasio povodom svih pisanja na ovu temu.

- Nikada nisam rekao ni jednu reč o tuđem detetu ili porodici, niti insinuirao da sam ja umešan u neku priču – niti ću to ikada uraditi. Molim vas, prestanite da širite lažne priče i napade porodice. Ja nemam ništa sa tim. Pustite ljude da žive u miru - napisao je Tajga na svom Tviteru i tako istinu konačno pustio da ispliva.

Podsećamo, njihova veza je prekinuta u aprilu prošle godine, nakon čega je Kajli viđena u društvu sadašnjeg verenika, Travisa Skota.