Celebrity News

Ana Kokić: Volela bih jednog dana da dobijem još jedno dete

Ana Kokić: Volela bih jednog dana da dobijem još jedno dete

Pevačica Ana Kokić ove godine sa suprugom vaterpolistom Nikolom Rađenom slavi deset godina braka, a otkriva da, iako trenutno ne planira proširenje porodice, nada se da će ipak postati majka i po treći put, i svojim ćerkama podariti brata ili sestru.

- Ne razmišljam o trudnoći, ali volela bih jednog dana da dobijem još jedno dete. Ipak, ne želim da dobijem sina po svaku cenu i jedino je važno da dete bude zdravo. Sa mojim ćerkama sam presrećna i zaista sam ponosna majka - ističe Ana i otkriva kako su je ćerke iznenadile za trideset i peti rođendan koji je proslavila ovoga meseca.

- Nisam pravila žurku, ali su mi moje devojčice priredile iznenađenje. Naime, pošto sam noć pre rođendana nastupala, Tea i Nina su mi spremile doručak i donele mi ga u krevet, a to je za mene bio najlepši poklon - iskrena je Ana, koja za deceniju braka može da se pohvali da je postala izvanredna kuvarica.

- Moja musaka koju sam Nikoli pripremila kada sam ga tek upoznala i kojom je bio oduševljen, nije se promenila! Mogu reći da se kao i uvek slatko pojede, a iako se odlično snalazim u kuhinji, i meni se desi da nekada omanem. Tada volim da kažem da sam imala najbolju nameru, ali da se nije dalo - sa osmehom ističe Ana, koja ne krije da mašta o porodičnom putovanju.