Celebrity News

Pokušala da pobegne: Dara Bubamara povređena u Cirihu

Pokušala da pobegne: Dara Bubamara povređena u Cirihu

Dara Bubamara teško je povređena tokom jurnjave kolima u Cirihu, dok je bežala od ljudi koji su je uhodili.

Kako piše “Kurir”, pevačica je nedavno pevala u Švajcarskoj, gde su je primetila tri muškarca turskog porekla. Oni su preko gazde diskoteke pokušali da stupe u kontakt sa folkerkom, ali im on to nije dozvolio. Radi bezbednosti, Bubamara je dobila vozača, pa se nakon nastupa sa njim uputila ka hotelu.

U jednom momentu oboje su primetili da ih sve vreme prati beli blindirani džip, pa je vozač dao gas. Međutim, oni su i dalje išli za njima, pa su se sat vremena jurili gradom.

Pevačica je molila vozača da zakoči, ali on je nije poslušao, već je samo usporio. Dara je tada otvorila vrata i iskočila iz automobila! U tom momentu, drugi auto se zaustavio i momci su dotrčali do Dare. Ona je ležala na podu i zapomagala od bolova, a noga joj je bila krvava. Momci su je podigli, objasnili da joj neće ništa i odvezli je u bolnicu. Njen vozač je sve vreme išao za njima.

– U kolima su joj objasnili da nemaju lošu nameru, već da su je pratili jer su hteli da porazgovaraju sa njom o nastupu u njihovom klubu u Istanbulu. Takođe su joj objasnili da vlasnik kluba u kojem je te noći pevala nije dozvolio da tamo kontaktiraju sa njom, pa su odlučili da je prate ne bi li je zaustavila na ulici – tvrdi za “Kurir” izvor blizak pevačici.

Momci i šofer su sve vreme bili u ambulanti i čekali da Bubamara završi sa pregledima, koji su potrajali više od četiri sata. Na kraju joj je konstatovana iščašenje ramena i uganuće noge, a po telu je imala podlive i ogrebotine. Naređeno joj je strogo mirovanje, zbog čega nekoliko nedelja nije nastupala.

Dara je potvrdila ove navode i objasnila šta se dogodilo:

– Istina je da sam u Cirihu imala neprijatnu situaciju s ljudima koji nisu mislili ništa loše. Hteli su samo da me angažuju da pevam, a meni je svašta prošlo kroz glavu. Bilo je malo jurnjave gradom, iskakanje iz kola, znate da sam luda i da svašta može da mi padne na pamet, ali hvala bogu ništa strašno se nije dogodilo. Dobro je sve ispalo na kraju – rekla je Dara.