Celebrity News

Uprkos lošim kritikama Madona ne odustaje od režije

Autor: | 01/04/2018

Uprkos lošim kritikama Madona ne odustaje od režije

Glumica i pevačica Madona, koja je do sada imala dva rediteljska ostvarenja, odlučila je da se (još jednom) vrati u rediteljsku stolicu.

Njena prethodna dva dela, "Filth and Wisdom” i "W.E.”, ne samo da nisu nikoga oduševila već su uglavnom razočaravala publiku i kritičare. Madonin prvi film dobio je samo 25 odsto pozitivnih ocena na stranici Rotten Tomatoes, dok je drugi dobio čak i manje od toga, postigavši jedva 13 odsto. Oba dela su pritom bila i finansijski jako neuspešna. Zato je veoma iznenađujuće što je Madona, ma koliko bila uporna, još jednom rešila da režira film.

U pitanju je baletska drama "Taking Flight”, koju će raditi za kuću MGM. To je istinita priča o Mikaeli de Princ, koja je bila ratno siroče iz Sjera Leonea. Kao četvorogodišnjakinju su je usvojili i odveli u SAD gde je postala svetski poznata balerina.

– Mikaelino putovanje me je duboko dotaklo i kao umetnicu i kao aktivistkinju koja razume nedaće. Sada imamo jedinstvenu priliku da pokažemo kako izgleda Sjera Leone i možemo dati Mikaeli da bude glas za svu siročad s kojom je odrasla. Počašćena sam što mogu njenu priču da oživim – kazala je Madona.

Pošto je ovaj put u igri velik filmski studio, koji će pomno nadgledati produkciju, mnogi veruju kako bi od Madone mogli da dobijemo i pristojno filmsko delo.

Šon Pen o svojim turbulentnim vezama: Madona ne može da se poredi ni sa kim