Celebrity News

Riki Martin spreman da kaže sudbonosno "da" svom dugogodišnjem dečku (video)

Autor: | 27/06/2017

Riki Martin spreman da kaže sudbonosno "da" svom dugogodišnjem dečku (video)

Već je prošlo sedam meseci od kada je Riki Martin objavio da se verio sa svojim partnerom Džvanom Josefom, a sada je rešio da otkrije i kako će izgledati njihovo venčanje.

– Biće to jedan veliki događaj. Želim nešto zaista masivno – rekao je Riki za E! News i naglasio – Želim da se venčamo u Portoriku. To će se sigurno tako desiti, jer ja sam odatle, a on je iz Švedske, a neki njegovi rođaci su iz Sirije, tako da ćemo napraviti nešto internacionalno. Videćemo šta će se desiti.

Iako ga drži optimizam i jedva čeka da izgovori sudbonosno da, Riki je shvatio i da oraniizacija ovako nečega po njegovoj zamisli i nije baš tako jednostavna.

– Svi samo pričaju o venčanju, ali niko ne ne priča o planiranju istog, jer je to zaista vrlo teško – našalio se on i objasnio – Nisam shvatao koliko je komplikovano napraviti jedan događaj poput ovog koji želimo.

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on May 27, 2017 at 12:48pm PDT

Pre venčanja Riki i dalje nastupa u Las Vegasu, gde izvodi neke od svojih najvećih hitova iz noći u noć. Zato mu je i teško da izabere datum krajem juna i početkom jula, a već ga u septembru očekuju zakazani nastupi.

Rikijevi blizanci Valentino i Mateo obožavaju njegove nastupe, ali i uživaju kada svi zajedno idu u obilazak akvarijuma, istraživanje pustinje… Deca su izuzetno privržena ocu i on je u potpunosti posvećen njima.

– Sa mnom su svake večeri na nastupu. Sve dok nema školskih obaveza, oni su sa mnom.

Rikijev život se promenio od kada je postao otac, priroriteti su postali drugačiji.

– Očinstvo i deca promene život svakome. Znam da nisam jedinii otac koji to smatra, ali sve što radim je podređeno deci. Svaka odluka koju donesem je usmerena prvenstveno na njihovu sreću, a kada su oni srećni i zadovoljni to znači da smo uradili dobar posao. Veoma sam srećan, roditeljstvo je divno.

Autor: Story.rs
Izvor: Hellomagazin.rs, Blic.rs
Foto: Guliver/Getty

Komentari (0)

Loading