Celebrity News

Šenon Doerti nema nimalo lepe vesti

Autor: | 05/04/2018

Šenon Doerti nema nimalo lepe vesti

Holivudska glumica Šenon Doerti (46), ponovo ima ogroman razlog da bude zabrinuta.

Naime, slavna glumica nedavno je optimistično u medijima izjavila da se konačno oseća dobro u svojoj koži i da je uspela da pobedi opaku bolest sa kojom se borila duže vremena. Ali, izgleda da se bolest vratila.

Popularna Brenda je na svom Instagramu objavila da su joj lekari tokom poslednje kontrole saopštili tužne vesti.

Naime, nakon detaljnih analiza uočeni su povišeni tumor markeri.

- Gotove su moje analize i sigli su nalazi. Jedan tumor marker je u visni normalnog, ali drugi je povišen. To znači da ću morati na dalje ispitivanje i na ostale analize. ALi, nema predaje, ostajem pozitivna - napisala je glumica i dodala da je ovakve loše vesti podsećaju na sve ono što je naučila tokom borbe s opakom bolešću.

Објава коју дели ShannenDoherty (@theshando) дана 2. Апр 2018. у 4:45 PDT

- Kao što sam već rekla, rak menja život na nezamisliv način. Ne treba odmah misliti na najgore, povišeni markeri mogu biti od mnogo stvari - optimistično je zaključila Šenon.

Podršku prijatelja, kolega i pratioca na Instagramu, Šenon je počela da dobija istog momenta nakon što je objavila ovaj post, i svi veruju da će ovo biti samo "lažna uzbuna" i da se rak nije vratio.

Podsećamo, Šenon je tokom 2015. godine  saznala da boluje od karcinoma, a bolest joj je zadala velike muke jer se proširila na limfni sistem. Ipak, velikom voljom i adekvatnim terapija glumica je uspela da pobedi opaku bolest, za koju verujemo da se i ovog puta nije vratila, već da je razlog povećanog tumor markera, ipak, nešto drugo, manje opasno.